ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μοίρασε χαρά και αγάπη και φέτος η ΑΕΚ!


Την παράδοση να επισκέπτεται και να μοιράζει δώρα και είδη πρώτης ανάγκης στο Ορφανοτροφείο “Αγία Τριάδα” στο Ίλιον τήρησε και φέτος η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Για έκτο συνεχόμενο χρόνο η ΑΕΚ βρέθηκε στο πλευρό των μικρών φίλων της και απέδειξε ότι ποτέ δεν τους ξεχνά.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, αντιπροσωπεία της ΑΕΚ αποτελούμενη από τις αθλητριες Έλενα Κουντουρά, Μάρα Ράπτη, Ariana Pirv, Ευαγγελία Τουλγαρίδου, τον προπονητή Κώστα Αρσενιάδη και τον Team Manager Νίκο Παναγιωτίδη, επισκέφθηκε το Ορφανοτροφείο μοιράζοντας είδη πρώτης ανάγκης, δώρα για τα μικρά παιδιά, καθώς και γλυκά και βασιλόπιτες προσφορά της οικογένειας Στεργίου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή της.

Φυσικά, η αντιπροσωπεία της ΑΕΚ δεν εισήλθε στο χώρο για προληπτικούς λόγους και παρέδωσε όλα τα δώρα στους ανθρώπους του Ορφανοτροφείου.

Με τις ευχές για Καλά Χριστούγεννα και ένα όμορφο και γεμάτο υγεία 2021 οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποχαιρέτισαν τους υπεύθυνους της “Αγίας Τριάδας” και με την υπόσχεση ότι μόλις καλυτερέψουν οι συνθήκες και ανοίξουν τα γήπεδα θα τους περιμένουν όλους στις κερκίδες.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ