ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Να το σηκώσει στη Σαλαμίνα!


Τον ΑΣΕ Δούκα υποδέχεται την Κυριακή (12/05, 16:00) η ΑΕΚ στο πλαίσιο του 3ου Τελικού της Futsal Super League, στο «Ν. Γραμματικός» της Σαλαμίνας. Η «Ένωση» προηγείται με 2-0 στη σειρά των Τελικών και θέλει να πάρει τη νίκη και τον τίτλο μπροστά στο φίλαθλο κόσμο της, που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το κρίσιμο παιχνίδι και θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στο θρόνο του ελληνικού futsal.

Εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα έξω από το γήπεδο, από τις 14:30.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης, παρά τους μικροτραυματισμούς που υπάρχουν, είδε όλους τους αθλητές του να προπονούνται κανονικά.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δήλωσε στο aek.gr: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον τρίτο τελικό. Πρόκειται για το πιο σημαντικό και πιο δύσκολο παιχνίδι, από όσα έχουμε δώσει έως τώρα. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά, να μην αφήσουμε περιθώριο στον Δούκα. Σίγουρα πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα δύο προηγούμενα, καθώς είναι η τελευταία ευκαιρία του αντιπάλου να γυρίσει τη σειρά. Εμείς, όμως, είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε το Πρωτάθλημα, μαζί με τον κόσμο μας, που τον περιμένουμε στο πλευρό μας».


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ