Νέα μετάλλια για την ΑΕΚ Skoda Synergy Ακαδημία!

Επιτυχημένες ήταν οι παρουσίες της ΑΕΚ Skoda Synergy Ακαδημία σε Μαρκόπουλο, Λάρισα και Αυλώνα.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα βουνού “Κελεσίδεια” που διοργάνωσε ο Ερμής στο Μαρκόπουλο, ο Ιάσωνας Μαντάς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των Παμπαίδων. Μάλιστα, ο νεαρός αθλητής της ΑΕΚ ήταν πρωτοπόρος για 5 γύρους χάνοντας την 1η θέση στο τελικό σπριντ. Στην κατηγορία Μίνι η Σωτηρία Βασιλείου ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των Κοριτσιών. Στα Αγόρια, ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης κατετάγη 5ος και ο Γιάννης Κουρούνης 7ος.

Στον αγώνα της Λάρισας, στην κατηγορία των Παίδων, ο Αντώνης Γκάρτζιος κατέλαβε την 11η θέση, ενώ στους Εφήβους ο Ιβάν Μαυροθαλασσίτης αναδείχθηκε 14ος και ο Χρήστος Σκυλοδήμος 20ος. Στην κατηγορία Μάστερ Β’, ο Κώστας Γιαννίκης παρ’ ότι ήταν πρωτοπόρος, στάθηκε άτυχος, καθώς ένα μηχανικό πρόβλημα τον ανάγκασε να εγκαταλείψει. Ο Χρήστος Σουρμαΐδης, αντίθετα, κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στη ΜΓ’.

Τέλος, στον αγώνα χρονομέτρησης της Π.Ε.Π.Α. στο Σείριο στην Αυλώνα Αττικής, ο Κώστας Κατσιλιέρης κατέκτησε την 1η θέση του βάθρου στη ΜΓ’.

ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ - ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ 2019 ΑΕΚ