ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νέα μετάλλια για την ΑΕΚ Skoda Synergy Ακαδημία!


Επιτυχημένες ήταν οι παρουσίες της ΑΕΚ Skoda Synergy Ακαδημία σε Μαρκόπουλο, Λάρισα και Αυλώνα.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα βουνού “Κελεσίδεια” που διοργάνωσε ο Ερμής στο Μαρκόπουλο, ο Ιάσωνας Μαντάς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των Παμπαίδων. Μάλιστα, ο νεαρός αθλητής της ΑΕΚ ήταν πρωτοπόρος για 5 γύρους χάνοντας την 1η θέση στο τελικό σπριντ. Στην κατηγορία Μίνι η Σωτηρία Βασιλείου ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των Κοριτσιών. Στα Αγόρια, ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης κατετάγη 5ος και ο Γιάννης Κουρούνης 7ος.

Στον αγώνα της Λάρισας, στην κατηγορία των Παίδων, ο Αντώνης Γκάρτζιος κατέλαβε την 11η θέση, ενώ στους Εφήβους ο Ιβάν Μαυροθαλασσίτης αναδείχθηκε 14ος και ο Χρήστος Σκυλοδήμος 20ος. Στην κατηγορία Μάστερ Β’, ο Κώστας Γιαννίκης παρ’ ότι ήταν πρωτοπόρος, στάθηκε άτυχος, καθώς ένα μηχανικό πρόβλημα τον ανάγκασε να εγκαταλείψει. Ο Χρήστος Σουρμαΐδης, αντίθετα, κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στη ΜΓ’.

Τέλος, στον αγώνα χρονομέτρησης της Π.Ε.Π.Α. στο Σείριο στην Αυλώνα Αττικής, ο Κώστας Κατσιλιέρης κατέκτησε την 1η θέση του βάθρου στη ΜΓ’.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ