ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νέα μετάλλια για την ΑΕΚ!


Με εξαιρετικά αποτελέσματα και 2 μετάλλια ολοκληρώθηκε η παρουσία της ΑΕΚ στο Hellas Artistic Swimming OPEN, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση», μετά το χρυσό μετάλλιο στο Τεχνικό Ντουέτο, κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο Ελεύθερο Ομαδικό και το ασημένιο στο Ελεύθερο Ντουέτο, αποδεικνύοντας τη δυναμική της.

Στο Ελεύθερο Ομαδικό, οι Βασιλοπούλου Μαρίνα, Κουπαλόγλου Δήμητρα, Λιμάνη Βενετία, Λιμάνη Εύκλεια, Μανασάκη Αικατερίνη, Παπαγιαννάκη Βάια, Πατάκα Γρηγορία, Τάτση Ελένη με εντυπωσιακή εμφάνιση, συγκέντρωσαν 72.9333 βαθμούς και ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Στο Ελεύθερο Ντουέτο αγωνίστηκαν η Αικατερίνη Μανασάκη και η Μαρίνα Βασιλοπούλου, οι οποίες με 74.900 βαθμούς κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

Την αποστολή της ΑΕΚ συνόδεψαν οι προπονήτριες Δέσποινα Θεοδωρίδου και Ελένη Γεωργίου, ενώ το «παρών» στο ΟΑΚΑ έδωσαν και οι Διοικητικοί Υπεύθυνοι του τμήματος, Πάνος Μιχαλόπουλος και Γιώργος Κιρμίζογλου, οι οποίοι και έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ.

Οι προπονήτριες της ΑΕΚ, Δέσποινα Θεοδωρίδου και Ελένη Γεωργίου, δήλωσαν στο aek.gr: «Η ΑΕΚ είναι μία νεοσύστατη ομάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση, την οποία πιστεύουμε πάρα πολύ. Το Hellas Open ήταν οι πρώτοι αγώνες για αυτά τα παιδιά, σαν ομάδα, και είμαστε πολύ ευχαριστημένες από την απόδοσή τους. Κατακτήσαμε ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα μπροστά μας, αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχει άψογη συνεργασία του προπονητικού τιμ, των παιδιών, των γονιών και της διοίκησης. Όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε την ομάδα πολύ ψηλά. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας με επόμενο σταθμό τους αγώνες open Γυναικών τον Ιούλιο που και εκεί έχουμε μερικές από τις καλύτερες αθλήτριες της Ελλάδος. Ευχαριστούμε τη διοίκηση, τους γονείς και τις αθλήτριες μας για όλη την προσπάθεια και τη στήριξη».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ