ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νέα μετάλλια στην ποδηλασία!


Σε τέσεερις αγώνες συμμετείχε το τριήμερο 26-27-28/10 το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Τα “κιτρινόμαυρα” ποδήλατα κατέκτησαν νέα μετάλλια συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία τους.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (26/11), η ΑΕΚ συμμετείχε στον αγώνα “Ανάβαση Πόρτο Γερμενό Κιθαιρώνας”, που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Σπύρου Παπαγιάννη. Τον αγώνα συνδιοργάνωσε ο Π.Ε.Σ.Α. ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ με τον Π.Σ.ΜΑΝΔΡΑΣ WEST COAST. Η ομάδα μας συμμετείχε με συνολικά με 12 αθλητές και κατέκτησε 3 μετάλλια.

Ο Χρήστος Σκυλοδήμος στους Εφήβους με εντυπωσιακή εμφάνιση κατετάγη 3ος ανεβαίνοντας στο βάθρο. Στους Άνδρες, ο Αναστάσιος Παπαποστόλου τερμάτισε στην 18η θέση, ενώ στις Γυναίκες, η Ανδριάννα Στεργίο πλασαρίστηκε στην 4η θέση, χάνοντας στις λεπτομέρερειες το μετάλλιο. Στους Παίδες Αντώνης Γκάρτζιος και Γιώργος-Ανδρέας Ανδρεάδης τερμάτισαν στην 4η και τη 10η θέση αντίστοιχα. Το δεύτερο μετάλλιο ήρθε στην κατηγορία Μάστερ Β’, με τον Τάσο Καβαλιεράτο να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο, ενώ στα υπόλοιπα αποτελέσματα, ο Αλέξης Αθανασόπουλος βγήκε 9ος, ο Γιάννης Νανούρης 12ος, ο Διονύσης Πλατσάκης 13ος και ο Βαγγέλης Σακέλλης 17ος. Στην κατηγορία Μάστερ Γ’, ο Κώστας Κατσιλιέρης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης κατετάγη 5ος.

Την Κυριακή (27/11), όπως σας ενημερώσαμε και χθες, το ποδηλατικό τμήμα συμμετείχε στον αγώνα “Δεν Ξεχνώ 23.7.2018”, αφιερωμένο στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν αδίκως στη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 στην ευρύτερη περιοχή Μάτι-Ν.Βουτζά Ανατολικής Αττικής. Εκεί τιμήθηκε η μνήμη των Γρηγόρη, Εβίτας Ανδρέα Φύτρου. Μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες εδώ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ συμμετείχε με 18 αθλητές κατακτώντας 6 μετάλλια. Στη Μάστερ Γ’ και ο καθένας στη δική του κατηγορία, ο Κώστας Κατσιλιέρης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Ανδρέας Γεωργόπουλος την 2η και ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης την 3η. Στη Μάστερ Β’, Βαγγέλης Σακέλλης και Τάσος Καβαλιεράτος πλασαρίστηκαν στην 7η και 11η θέση αντίστοιχα. Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Παμπαίδες, με τους Αλέξανδρο Θεοδωρίδη και Ιάσονα Μαντά να σημειώνουν 2-3, βάφοντας “κιτρινόμαυρο” το βάθρο. Ο Στράτος Μανωλίδης με τη σειρά του τερμάτισε στην 14η θέση με καλή εμφάνιση. Στα Μίνι Μικρά Κορίτσια, η Σωτηρία Βασιλείου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ανεβαίνοντας στο βάθρο για ακόμα μία φορά. Στα Μίνι Μεγάλα Αγόρια, ο Βαγγέλης Μαυράκης βγήκε 12ος, ο Ανδρέας Κυριαζόγλου 15ος, ο Αναστάσιος-Άγγελος Κωνσταντόπουλος 16ος και ο Νίκος Δρακούλης 19ος, ενώ στα Μίνι Μικρά Αγόρια, ο Αιμίλιος Καβαλιεράτος τερμάτισε 4ος, ο Γιάννης Κουρούνης 7ος, ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης 8ος, ο Ιάσονας Γιαλαμάς 9ος και ο Κωνσταντίνος Παπίτσης 10ος.

Αγώνες είχαμε και ανήμερα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου. Η ΑΕΚ έτρεξε στην 34η Ανάβαση Υμηττού, που διοργάνωσε ο Κρόνος Νίκαιας με τον ΠΕΣΑ Αστέρα Ζωγράφου προς τιμήν του Ανδρέα Πολυχρόνη, με 10 αθλητές που επέστρεψαν με 3 νέα μετάλλια.

Αναλυτικά, στη Μάστερ Γ’, ο Κώστας Κατσιλιέρης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο (3ο μετάλλιο μέσα σε 3 μέρες), με τον Ανδρέα Γεωργόπουλο να τερματίζει 7ος. Στη Μάστερ Β’, Τάσος Καβαλιεράτος και Κώστας Γιαννίκης έκαναν το 2-3, με τον Αλέξη Αθανασόπουλο με τη σειρά του να τερματίζει 15ος. Στους Άνδρες, Κωνσταντίνος Παπουτσάς πλασαρίστηκε στην 25η θέση, ενώ στις Γυναίκες, η Ανδριάννα Στεργίου αναδείχθηκε 5η. Στην Ακαδημία, στους Εφήβους, ο Χρήστος Σκυλοδήμος κατέκτησε την 4η θέση και στους Παίδες Αντώνης Γκάρτζιος και Γιώργος-Ανδρέας Ανδρεάδης τερμάτισαν στην 4η και 16η θέση αντίστοιχα.

Τέλος, η “Ένωση” συμμετείχε και στον αγώνα δρόμου “Ανάβαση Φλαμπούρι Πάρνηθας, Εθνική Επέτειος «ΟΧΙ»”. Τον αγώνα οργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ. Η ομάδα μας συμμετείχε με συνολικά 5 αθλητές και λάβαμε συνολικά 1 ατόμικη θέση και 1 ομαδική θέση σε βάθρο.

Συμμετείχαν οι: Πλατσάκης Διονύσιος, Σακέλλης Ευάγγελος, Καλτάκης Παναγιώτης (Μάστερ Β’), Ποτετζάγιας Δαμιανός (Μάστερ Δ’) και Τριανταφυλλίδης Βασίλειος (Μάστερ Γ’).

Ο Δαμιανός Ποτετζάγιας τερμάτισε 3ος και συνολικά η ομάδα μας κατέκτησε την 3η θέση στο ομαδικό.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ