ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νέες επιτυχίες για τα “κιτρινόμαυρα” πετάλια!


Πολύ καλή παρουσία για ακόμα μία φορά είχε το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ που έτρεξε σε 4 διαφορετικούς αγώνες σε 4 διαφορετικές πόλεις.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Ανδρών – Γυναικών 2020, ο Χρήστος Σκυλοδήμος παρά το γεγονός ότι ανήκει στην κατηγορία Νέων Ανδρών, τα έδωσε όλα στην κατηγορία Ανδρών και τερμάτισε στην 17η θέση στο αγώνισμα της Αντοχής. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Χάρης Καστραντάς στάθηκε άτυχος και δεν κατάφερε να τερματίσει. Στην Ατομική Χρονομέτρηση Γυναικών, η Μαρία Φύτρου με πολύ καλή εμφάνιση κατετάγη 7η και η Ανδριάνα Στεργίου 12η, ενώ στην Αντοχή η Φύτρου τερμάτισε 9η και η Στεργίου 15η.

“Κιτρινόμαυρη” βάφτηκε η Κάρυστος, με τους αθλητές του “Δικεφάλου” να κατακτούν πολλά μετάλλια. Στην κατηγορία Μάστερ Γ’, η “Ένωση” σημείωσε το 1-2, με τον Κώστα Κατσιλιέρη να κατακτά το χρυσό και τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη το ασημένιο μετάλλιο. Επιτυχία είχαμε και στη Μάστερ Β’, όπου ο Τάσος Καβαλιεράτος ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου, με τον Βαγγέλη Σακέλλη να κατακτά την 4η θέση. Στους Παμπαίδες, ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και ο Στράτος Μανωλίδης κατετάγη 4ος, ενώ στις θέσεις 4-5 τερμάτισαν αντίστοιχα οι Αιμίλιος Καβαλιεράτος-Γιάννης Τριανταφυλλίδης στα Μίνι Μεγάλα Αγόρια.

Μετάλλια είχαμε και στην Ανάβαση Ολύμπου από την ΑΕΚ. Ο Κωνσταντίνος Γιαννίκης στην κατηγορία Μάστερς 40, πρώτευσε και σήκωσε ψηλά τη σημαία του Συλλόγου, ενώ στους Παίδες ο Ιάσονας Μαντάς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Στους Εφήβους ο Ιβάν Μαυροθαλασσίτης συνέχισε την εξαιρετική του πορεία, με την κατάκτηση της 5ης θέσης.

Τέλος, στην Τρίπολη, στα Μίνι Μικρά θριάμβευσαν οι Ιάσονας Γιαλαμάς και Κωνσταντίνος Παπίτσης κατακτώντας την 1η και 2η θέση αντίστοιχα, ενώ στα Μίνι Μεγάλα ο Ευάγγελος Μαυράκης τερμάτισε 9ος και η Σωτηρία Βασιλείου 16η.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ