ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νέες επιτυχίες για τους ποδηλάτες της ΑΕΚ!


Εξαιρετική παρουσία είχαν οι ποδηλάτες της ΑΕΚ στους αγώνες που έλαβαν μέρος στις 24 και 25 Μαρτίου. Τα “κίτρινα” πετάλια αγωνίστηκαν στην Τρίπολη και στην Πάτρα για τον Γύρο Θυσίας σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες.

Στην Τρίπολη την Κυριακή (24/03) ο Αντώνης Γκάρτζιος στους Παίδες, κατέλαβε την 5η θέση στο ατομικό χρονόμετρο και ο Ιάσονας Μαντάς ήρθε 2ος στους Παμπαίδες στον αγώνα ΜΤΒ που διοργάνωσε η ΑΕΚ Τρίπολης.

Στον μεγάλο αγώνα του Γύρου Θυσίας την Δευτέρα ανήμερα της εθνικής εορτής (25/03), ο Χάρης Καστραντάς εμφανώς ταλαιπωρημένος από το εβδομαδιαίο αγώνα του στην Ταϊβάν και το πολύωρο ταξίδι, κατέλαβε την 22η θέση στους Άντρες κάνοντας συντήρηση δυνάμεων και ο Τάσος Παπαποστόλου 51ος, ενώ στους Εφήβους ο Χρήστος Σκυλοδήμος ήρθε 16ος. Στις Γυναίκες η Αντριάνα Στεργίου κατέλαβε επίσης την 16η θέση και στους Μάστερ Β΄ ο Τάσος Καβαλιεράτος κατετάγη 7ος. Ο Κώστας Γιαννίκης τερμάτισε 10ος, ο Άρης Καραγεωργίου 25ος, ο Γιάννης Νανούρης 37ος, ο Διονύσης Πλατσάκης 42ος, ο Ευάγγελος Σακέλλης 62ος και στην Μάστερ Γ΄ ο Κώστας Κατσιλέρης 8ος, ο Ανδρέας Γεωργόπουλος 24ος και ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης 29ος.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ