ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νέες επιτυχίες για τους ποδηλάτες!


Ένα ακόμα αγωνιστικό τριήμερο (06-07-08/05) γεμάτο επιτυχίες για το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ που έδωσε το «παρών» σε 4 αγώνες.

Στο πρώτο αγώνα ημερολογιακά που έγινε την Παρασκευή (06/05) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας κατηγορίας Παίδων, πήρε μέρος ο Στράτος Μανωλίδης, ο οποίς παρά τον τραυματισμό του στον ώμο που τον κράτησε εκτός για 3 εβδομάδες, κατάφερε να περάσει στα τελικά της διοργάνωσης. Ωστόσο, αποφασίστηκε να μην πάρει μέρος στον τελικό, καθώς μετά τη υπερπροσπάθεια που έκανε ο πόνος ήταν μεγάλος και προφυλάχθηκε από τα χειρότερα.

Την Κυριακή (08/05) η ΑΕΚ πήρε μέρος σε τρεις αγώνες. Ο πρώτος έλαβε χώρο στα Ιωάννινα, στον αγώνα ΜΤΒ-XCP «Kalamas River Trials 2022» που διοργάνωσε ο Π.Α.Σ. Ιωαννίνων, με τον Νικόλαο Γεωργιάδη να κατακατά το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών, ενώ στο ΟΠΕΝ Γυναικών η Ελευθερία Λάβαρη πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στη 2η «μάχη» της Κυριακής , αυτή τη φορά στον «14ο Γύρο Νεμέας που συνδιοργάνωσαν ο Π.Ο.Π. Τρίπολης και η Π.Ε.Π.Α. με την συμβολή του δήμου Νεμέας, ο σπουδαίος Κώστας Κατσιλιέρης τερμάτισε στη 2η θέση στην κατηγορία Μάστερ Δ’ προσθέτοντας άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή του, ενώ στη Γ’ κατηγορία, με εντυπωσιακή κούρσαη, ο Ευάγγελος Σακελλής κατέκτησε την 5η θέση.

Τρίτος και τελευταίος αγώνας, με την Ακαδημία της ΑΕΚ να αγωνίζεται στην Πετρούπολη για το «Διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας». Την 6η θέση κατάκτησε ο Ιάσονας Γιαλαμάς, ενώ την 10η ο Κωνσταντίνος Παπιτσής. Στα Μίνι Μικρά Αγόρια, ο Μάριος-Ανάργυρος Μούργκας κατέλαβε την 5η θέση και ο Άλκης Καλλίγερος την 15η. Στη «μάχη» μπήκαν και ο Ιωάννης Τριανταφυλλίδης, που εγκατέλειψε λόγο πτώσης, και ο Χρήστος Νταβουτιάν που αποκλείστηκε στα προκριματικά.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ