ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νέες επιτυχίες στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση!


Με σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις για την ομάδα μας ολοκληρώθηκε η Tελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Εφήβων που διεξήχθη από τις 16 έως τις 19 Απριλίου στην Πάτρα.

Ο Αλέξανδρος Μαδέσης κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του απλού εφήβων αποκλείοντας στη φάση των «16» τον Σωτηρίου από τους Φοίνικες Πάτρας με 3-0, στα προημιτελικά τον Μήτκα του Φάρου Αλεξανδρούπολης με 3-0μ ενώ στον ημιτελικό ηττήθηκε δύσκολα με 3-2 από τον Μανωλόπουλο του ΑΣ Γυμνάσιο.

Ο αθλητής μας στο αγώνισμα του διπλού εφήβων αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας κατακτώντας την πρώτη θέση με συμπαίκτη τον Γιαννούτσο του Ολυμπιακού. Στη φάση των «16» επικράτησαν των Βουμβουλάκη/Δήμου με 3-0, στα προημιτελικά κέρδισαν τους Βατσακλή/Μπάκα με 3-0, στον ημιτελικό τους Μήτκα/Καραμπελιά με το ίδιο σκορ και στον τελικό τους Κερασίδη/Αλεξόπουλο επίσης με 3-0.

Στο αγώνισμα του διπλού μικτού ο Μαδέσης κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο με συμπαίκτρια την Τζαρίδου της ΧΑΝΘ. Στη φάση των «32» απέκλεισαν τους Κοσμά/Κασίμη με 3-1, στην φάση των 16 τους Αναστασιάδη/ Καφάτου με 3-0, στα προημιτελικά τους Τιμαμόπουλο/Πετσίβα με 3-0 ενώ στον ημιτελικό έχασαν από τους Φέλτσερ/Γκαϊτατζή με 3-0.

Ο Βαγγέλης Μαλλιαρός αποκλείστηκε με δύο ήττες στην φάση των ομίλων στο αγώνισμα του απλού εφήβων, ενώ στο αγώνισμα του διπλού με συμπαίκτη τον Μαλαμούδη ηττήθηκαν στη φάση των «16» από τους Κατσαπρακάκη/Μανωλόπουλο με 3-1 και στο διπλό μικτό με συμπαίκτρια την Καραθανάση επικράτησαν στη φάση των «32» των Κερασίδη/Χελβατζιάν με 3-0, ενώ στη φάση των «16» ηττήθηκαν από τους Αλεξόπουλο/Δημητριάδη με 3-1.

Στο αγώνισμα του ομαδικού η ομάδα μας με τους Μαδέση, Μαλλιαρό και Τραφάλη κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Στα προημιτελικά επικράτησε του Φάρου Αλεξανδρούπολης με 3-2, ενώ στον ημιτελικό ηττήθηκε δύσκολα απο το ΑΣ Γυμνάσιο με 3-2.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ