ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νέες “κιτρινόμαυρες” κορυφές στην ποδηλασία!


Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι ποδηλάτες της ΑΕΚ στους αγώνες του Σαββάτου (09/03) και της Καθαράς Δευτέρας (11/12). Οι εμφανίσεις αυτές, μετουσιώθηκαν σε μετάλλια, που αποδεικνύουν για άλλη μία φορά την ανοδική πορεία του ιστορικού τμήματος της ποδηλασίας που συμπληρώνει φέτος 90 χρόνια ζωής.

Στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης του Σαββάτου στο Κωπηλατοδρόμιο, που διοργάνωσε ο Ζεύς, ο Αντώνης Γκάρτζιος στους Παίδες κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, στην κατηγορία Μάστερ Β’, ο Τάσος Καβαλιεράτος το χάλκινο μετάλλιο και στην κατηγορία Μάστερ Γ’, ο Κώστας Κατσιλιέρης επίσης το χάλκινο μετάλλιο. Στην κατηγορία Μάστερ Δ’, ο Δαμιανός Ποτετζάγιας αναδείχθηκε 6ος, ενώ ο Ιάσωνας Μαντάς 4ος στους Παμπαίδες. Σημαντική επιτυχία σημείωσε και η νέα μεταγραφή του τμήματος (εν αναμονή του δελτίου του), Αλέξης Αθανασόπουλος, που κατέλαβε την θέση στο Open.

Την Καθαρά Δευτέρα, στον αγώνα ΜΤΒ στη Μάνδρα που διοργάνωσαν West Coast και Κρόνος Νίκαιας, ο Ιάσωνας Μαντάς αναδείχθηκε νικητής στους Παμπαίδες ανεβαίνοντας στο πιο υψηλό σκαλοπάτι του βάθρου. Όμοια επιτυχία είχε και ο Αιμίλιος Καβαλιεράτος στα Open Kids, ενώ τρία χάλκινα κατακτήθηκαν από τους, Αντώνη Γκάρτζιο (Παίδες), Σωτηρία Βασιλείου (Μίνι Μικρά), Αλέξανδρο Αλετρά (Μάστερς Β’).


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ