ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νέοι ποδηλατικοί θρίαμβοι!


Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου 2023 έλαβε μέρος ο έφηβος πρωταθλητής μας, Στράτος Μανωλίδης, και κατάφερε να προσθέσει ένα ακόμα μετάλλιο στη συλλογή του και της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης που διεξήχθη στη Νίκαια της Λάρισας την Παρασκευή 21/04, κατέλαβε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο, ενώ στον αγώνα αντοχής 122χλμ που διεξήχθη στην ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας Λαρίσης, με το δύσκολο κομμάτι να βρίσκεται στο βουνό του Τυρνάβου, ο Στράτος πλασαρίστηκε με όλο το γκρουπ των πρώτων αθλητών στο σπριντ του τερματισμού και κατετάγη τελικώς στην 7η θέση.

Σπουδαίες επιτυχίες είχαμε, όμως, και στον άλλο αγώνα της περιοχής της Θεσσαλίας, και συγκεκριμένα την Κυριακή 23/04. ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η Cycling Hellas, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Αγιάς, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρίτσας, συνδιοργάνωσαν τον «7th Gran-fondo Kissavos Tour – by ΝΡ Ασφαλιστική».

Το ποδηλατικό μας τμήμα έλαβε μέρος στον σπουδαίο αυτό αγώνα και κατέκτησε συνολικά 4 μετάλλια, εκ των οποίων 2 χρυσά!

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος κατεκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 55-59, ενώ στις Γυναίκες 19-29, η Μαρία-Ιωάννα Γιαμπάνη πρώτευσε για ακόμα μία φορά. Σπουδαία κούρσα και από τον Κωνσταντίνο Κατσιλιέρη (60-64), που ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κυριάκος Πανούλας στην κατηγορία Ανδρών 19-29. Πολύ καλή προσπάθεια και κούρσα και από τον Ευάγγελο Σακέλλη που κατέλαβε την 9η θέση στην κατηγορία 50-54.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ