ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νέος άθλος Καστραντά στο Ρέθυμνο!


Μετά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cycling-Cross 2020, ο Χάρης Καστραντάς πραγματοποίησε έναν ακόμα άθλο στο Ρέθυμνο. Συγκεκριμένα, ο Πρωταθλητής της ΑΕΚ έτρεξε στο Πανελλήνιο ΜΤΒ eliminator και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα.

Ο Χάρης Καστραντάς για ακόμα μία φορα κράτησε ψηλά την “κιτρινόμαυρη” σημαία, φέρνοντας άλλο ένα μετάλλιο στη Νέα Φιλαδέλφεια και μάλιστα σε ένα αγώνισμα που δεν είναι από αυτά που συμμετέχει συνήθως. Στο πλευρό του Πρωταθλητή μας βρέθηκε όπως πάντα ο έφορος του τμήματος, Παναγιώτης Γρούβας, ενώ άτυχος στάθηκε ο Ιάσονας Μαντάς που ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί, ωστόσο απουσίασε λόγω ίωσης.

Εκτός όμως του εφόρου της ΑΕΚ, δίπλα στον Πρωταθλητή μας βρέθηκαν και φίλοι του Συλλόγου από τη Χίο, οι οποίοι και πανηγύρισαν μαζί του τη μεγάλη επιτυχία και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Ο Χάρης Καστραντάς δήλωσε μετά την κατάκτηση του μεταλλίου στο aek.gr: “Ταξίδεψα στο Ρέθυμνο και έλαβα μέρος σε ένα αγώνισμα που έιναι…έξω από τα νερά μου. Το έκανα για να προσφέρω στην ομάδα μου και να την ευχαριστήσω για όλα. Κατάφερα να κατακτήσω το χάλκινο μετάλλιο και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλο το Σύλλογο της ΑΕΚ, τη διοίκηση, αλλά και τους απανταχού φίλους της ομάδας“.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ