ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νίκη επί της Hybeliada!


Τη νίκη με 15-11 πήρε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ επί της Hybeliada σε φιλικό αγώνα στην Κωνσταντινούπολη. Η “Ένωση” μετά την εξαιρετική εμφάνισή της με την ENKA παρουσίασε ακόμα μια φορά καλό πρόσωπο συνδυάζοντας την εμφάνισή της και με νίκη.

Οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με πλουραλισμό στην επίθεση πήραν κεφάλι στο σκορ με 5-2. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι Τούρκοι αντέδρασαν και με επιμέρους σκορ 2-4 μει σαν σε 7-6, με τους Στελλάτο και Ξενάκη να βρίσκουν δίχτυα. Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Ξενάκης έδωσε μεγάλες επιθετικές λύσεις, ενώ σκόραραν και οι Πετρόπουλος, Στελλάτος για το 11-8, ενώ οι Χατζηδάκης και Γιαννουρής ολοκλήρωσαν στο τέταρτο οκτάλεπτο το θρίαμβο του “Δικεφάλου” κόντρα στη δεύτερη ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Τουρκίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι δύο ομάδες αντάλλαξαν σκουφάκια και αναμνηστικά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι άνθρωποι της ομάδας της Χάλκης αντιμετώπισαν με σεβασμό και θέρμη την ομάδα μας. Μάλιστα, ο προπονητής της Hybeliada τόνισε χαρακτηριστικά ότι νιώθουν ότι έχουν απέναντι τους μια ομάδα της Πόλης που έλειπε στο εξωτερικό.

ΑΕΚ – Hybeliada 15-11
Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-4, 4-2, 4-3.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ