ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος 2022, Αντώνης Παπαδόπουλος, στην ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη του Αντώνη Παπαδόπουλου στο ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ! Ο Πρωταθλητής Ελλάδος 2022 στην κατηγορία Παμπαίδων, από την Ξάνθη, θα φοράει πλέον τα «κιτρινόμαυρα»!

Ο νεαρός ποδηλάτης από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην κατηγορία των Παίδων ενισχύοντας το ιστορικό τμήμα του Συλλόγου.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ ανήκει πλέον και ο Νίκος Γεωργιάδης, καθώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του από του Μαχητές Πεύκων Θεσσαλονίκης, μετά την υποσχετική με την οποία αγωνιζόταν στο «Δικέφαλο». Ο νεαρός αθλητής, αν και στρατεύσιμος, κατέκτησε την 3η θέση στους Νέους Άνδρες στο αγώνισμα του ΜΤΒ.

Στην ΑΕΚ εντάσσονται και οι:
– Κωνσταντίνος Ντέρος από τον Β.Α.Ο. Θεσσαλονίκης, που από το 2023 θα τρέχει στην κατηγορία των Εφήβων. Ο Κωνσταντίνος Ντέρο είναι ανερχόμενος και σταθερός αθλητής και κατετάγη 22ος στη βαθμολογία στο Δρόμο και 23ος στο ΜΤΒ μεταξύ 105 και 143 αθλητών αντίστοιχα.

– Μαριάννα Γιαμπάνη, από τον Αθανάσιο Διάκο Λαμίας, στην κατηγορία Γυναικών.

– Ελένη Νίκα, από τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, στην κατηγορία Μάστερ.

– Χρήστο Αντωνιάδη, στην κατηγορία Εφήβων, που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από παρότρυνση του προπονητή της ΑΕΚ, Λευτέρη Παπουτσά.

– Αναστάση Πολίτη, στην κατηγορία Νέων Ανδρών, που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από παρότρυνση του προπονητή της ΑΕΚ, Λευτέρη Παπουτσά.

– Παύλο Γούδα, από τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, στους Μάστερς.

– Νίκος Κωνσταντόπουλο, από τον Ποδηλατικό Καλαμάτας, στους Μάστερς.

– Νίκο Πηλιχό, από την Ακτίνα Ηρακλείου, στους Μάστερς.

– Δημήτρη Κατσικώστα, από τον Αίολο, στους Μάστερς.

– Τέλος, 2 παλαιοί και σπουδαίοι αθλητές, Άρης Καραγερωργίου (από τον Ερμή Μαρκοπούλου) και Λευτέρη Παπουτσά (από τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας), οι οποίοι παράλληλα συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση όλων των μεταγραφών.

Ακόμα, η ΑΕΚ ανακοινώνει την αποδέσμευση της Ελευθερίας Λάβαρη, από τα Ιωάννινα, που πρόσφερε αρκετά στη βαθμολογία του Συλλόγου, αν και μακριά από τα δρώμενα της ομάδος, και τους μικρούς Ιάσονα Γιαλαμά και Κωνσταντίνο Παπίτση, στους οποίους ευχόμαστε καλή αθλητική σταδιοδρομία στις νέες τους επιλογές.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, μαζί με τον έφορο του τμήματος Στέφανο Γατσούλη, προχώρησαν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του τμήματος, σε συνεργασία με τους προπονητές, με την ΑΕΚ να κάνει δικούς της όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που είχε εξ αρχής στόχο.

Ο σχεδιασμό τους ποδηλατικού τμήματος συνεχίζεται με την ΑΕΚ να ισχυροποείται, όχι μόνο σε αγωνιστικό, αλλά και σε διοικητικό επίπεδο. Τον έφορο του τμήματος, Στέφανο Γατσούλη, πλαισιώνουν οι:
– Άρης Καραγεωργίου, ως Υπεύθυνος Τμήματος.
– Θανάσης Καλύβης, ως Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων.
– Ζωή Παπαδημητρίου, ως Υπεύθυνη Ενημέρωσης Αγώνων και Συμμετοχών.
– Χρήστος Μαυροθαλασσίτης, ως Υπεύθυνος Ακαδημίας και Επικοινωνίας.

Προπονητής του τμήματος είναι ο Βασίλης Γιαννιώσης, με Βοηθό και Υπεύθυνο Ομαδικών Προπονήσεων τον Λευτέρη Παπουτσά, ενώ Προπονητής της Ακαδημίας είναι ο Ιβάν Μαυροθαλασσίτης.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ