ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οι διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα βόλεϊ γυναικών ΑΕΚ – ΠΑΟΚ


Από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΑΕΚ γνωστοποιείται ότι για το παιχνίδι AEK – ΠΑΟΚ στο βόλεϊ γυναικών (Κλειστό γυμναστήριο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ», Νέα Φιλαδέλφεια) που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/10 στις 18:45, θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες.

Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων και τα μέτρα ατομικής προστασίας στην κοινότητα από λοίμωξη κορωνοϊού COVID-19, ο αριθμός των διαπιστεύσεων θα είναι περιορισμένος. Από κάθε Μέσο θα γίνεται δεκτό αίτημα για MIA και μόνο ονομαστική διαπίστευση. Δικαίωμα εισόδου στην αθλητική εγκατάσταση θα έχουν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει από Covid 19 το τελευταίο εξάμηνο, με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού μαζί με το όποιο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Όσοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία τους στις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις: ploupospressoffice@aek.gr και gkoromilaspressoffice@aek.gr το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 14/10 στις 2 το μεσημέρι. Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ