ΝΕΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Οι δηλώσεις των Δημητρούλια-Μπουκοβίνα μετά τον ημιτελικό με Ολυμπιακό


Ο Δημήτρης Δημητρούλιας και ο Πέτρος Μπουκοβίνας, μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, handball.org.gr. Αναλυτικά όσα είπαν!

Δημήτρης Δημητρούλιας (τεχνικός ΑΕΚ): “Το σημερινό παιχνίδι έμοιαζε με τελικό. Και οι δύο ομάδες είχαμε άγχος γιατί ήταν παιχνίδι δίχως αύριο. Το θέλαμε πολύ, μας πείσμωσαν οι δύο ισοπαλίες. Ξέρουμε ότι είναι μία νίκη- πρόκριση που μας φτάνει κοντά στο Κύπελλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αύριο. Θυμόμαστε πόσο πολύ μας δυσκόλεψε στη Θεσσαλονίκη και τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για την Πυλαία, η οποία αξίζει συγχαρητήρια για την σπουδαία πρόκριση της στον τελικό. Και οι δύο ομάδες κάναμε λάθη, η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν λίγο πιο ευάλωτη χωρίς τον Πέτρο (Κανδύλα), αλλά παραμένει μία ομάδα με καλούς αμυντικούς και το έδειξε σε αρκετά σημεία. Σίγουρα όμως ο Πέτρος είναι ο κορυφαίος αμυντικός του Ολυμπιακού και η εικόνα του στην άμυνα θα βελτιωθεί στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος. Και εμείς ωστόσο περιμένουμε τον Αραμπατζή που είναι πολύ νευραλγικός παίκτης για την ομάδα μας. Οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων ήταν πολύ καλοί, ενώ θα πρέπει να δώσω και το respect μου στον Οστρούσκο που έκανε σπουδαίο  ματς και μας έβαλε δύσκολα”.

Πέτρος Μπουκοβίνας (τερματοφύλακας ΑΕΚ): “Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι, το περιμέναμε πως και πως. Νομίζω με την αμυνά μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, ο ένας παλεύει για τον άλλον. Σήμερα παλέψαμε την κάθε φάση, αφήσαμε τον ιδρώτα μας στο γήπεδο. Νομίζω αξίζαμε αυτή την πρόκριση”.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ