ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Οι νέες προπονήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής!


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με 3 σπουδαίες προπονήτριες, την Κυριακή Ανατσούτσολα, την Παναγιώτα-Σημέλα Σεβεντικίδη και την Ιωάννα Κορλιέ, οι οποίες αναλαμβάνουν το τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής και την Ακαδημία.

Η Κυριακή Ανατσούτσολα είναι 4 φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος Αεροβικής Γυμναστικής, ενώ αποτελούσε για 7 έτη μέλος της Εθνικής Ομάδας Αεροβικής Γυμναστικής, κατακτώντας μεταξύ άλλων την 3η θεση στο Παγκόσμιο Φιλικό Κύπελλο στη Βουλγαρία το 2009, την 4η θεση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Τσεχία το 2009 και την 8η θεση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία το 2007.

Η Παναγιώτα-Σημέλα Σεβεντικίδη έχει κατακτήσει 3 Πρωταθλήματα Ελλάδος στην αγωνιστική Αεροβική Γυμναστική, ενώ υπήρξε για 8 χρόνια μέλος της Εθνικής Ομάδας Αεροβικής Γυμναστικής, έχοντας να επιδείξει παρουσίες σε μεγάλες διοργανώσεις.

Η Ιωάννα Κορλιέ από τα 6 της χρόνια είναι αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής. Διακρίθηκε τόσο σε Πανελλήνια όσο και σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ενώ από το 2014 έως το 2016 παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια χοροθεραπείας σύγχρονου μοντέρνου χορού και μαθήματα παραδοσιακού χορού. Τα τελευταία 6 χρόνια ήταν προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής τόσο σε προαγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο ενηλίκων.

Κυριακή, Παναγιώτα-Σημέλα και Ιωάννα, καλωσήρθατε στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ