ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Οι “βιονικοί” της ΑΕΚ!


Οι διοργανώσεις χάντμπολ, όπως και όλων των αθλημάτων, έχουν ανασταλεί μέχρι νεωτέρας, λόγω της παγκόσμιας κατάστασης που επικρατεί σχετικά με τον κορωνοϊό. Ωστόσο, μέχρι και τη διακοπή των διοργανώσεων σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, η ομάδα της ΑΕΚ πρόλαβε να δώσει 28 επίσημους αγώνες, 20 στη Handball Premier, 4 στο Κύπελλο Ελλάδος και 4 στο Challenge Cup.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας έχει στα χέρια του ένα πλήρες ρόστερ, ενώ πολλές φορές έδωσε την ευκαιρία και σε αθλητές από τα τμήματα υποδομών να αγωνιστούν στην ανδρική ομάδα και να ξεδιπλώσουν το ταλέντό τους και παράλληλα να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες. Όμως, ακόμα κι έτσι, 5 συγκεκριμένοι παίκτες δεν έλειψαν ούτε από έναν αγώνα!

Τάσος Παπαδιονυσίου, Παναγιώτης Νικολαΐδης, Plaza Nacho Jimenez, Σωτήρης Γιόσμου και Βαγγέλης Αραμπατζής δεν έμειναν εκτός αποστολής από κανέναν αγώνα του “Δικεφάλου”, σημειώνοντας ένα εντυπωσιακό 28/28! Οι… “βιονικοί” της ΑΕΚ αποδείχθηκαν ανίκητοι και κόντρα στην κόπωση, αλλά και κόντρα στους τραυματισμούς.

Μάλιστα, από τους 5 παίκτες, ο Βαγγέλης Αραμπατζής εκτός του 28/28 σε παρουσίες στην αποστολή, σημείωσε και ένα εξίσου φοβερό 27/28 στο σκοράρισμα, καθώς μόλις σε έναν αγώνα, αυτόν κόντρα στον Ιωνικό Ν.Φ εντός έδρας, δεν βρήκε δίχτυα.

Πλέον, άπαντες αναμένουν τις αποφάσεις των ομοσπονδιών για την επανέναρξη ή μη των διοργανώσεων, έχοντας όμως ως πρώτο μέλημα την υγεία τους, όπως και όλου του κόσμου.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ