ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

ΟΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ!


Η ΑΕΚ ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων και την προσέλευση στο «Τ. Καμπούρης» στη Χαλκίδα, για τον πρώτο τελικό πρωταθλήματος της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, την Παρασκευή 06/05 στις 19:15.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα (5 ευρώ), είτε στην είσοδο του γηπέδου (την Παρασκευή από τις 17:30), είτε νωρίτερα (Τετάρτη 04/05 και Πέμπτη 05/05 ως τις 18:30 και Παρασκευή 06/05 ως τις 15:30) από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς και όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του χάντμπολ ή VIP all sports ή All in one (όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής).

Υπενθυμίζουμε ότι μαζί με το εισιτήριο, οι φίλαθλοί μας, θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την ταυτότητά τους (ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ομάδα και κόσμος) θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος. Η μαζική και παθιασμένη στήριξη, η φωνή και ο παλμός που δίνουν οι «Ενωσίτες», θα δώσουν την ώθηση για την κατάκτηση του μεγάλου μας στόχου.

ΟΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ