ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Όλοι δίπλα στην ΑΕΚ!


ΑΕΚ σημαίνει οικογένεια και το χαρακτηριστικό της οικογένειας μας είναι ότι εξελίσσεται συνεχώς και κοιτάζει μόνο μπροστά. Η νέα χρονιά λοιπόν θα βρει τον υγρό στίβο της «Ένωσης» να κάνει στέρεα βήματα και να χτίζει γερές βάσεις. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι για να «γράψουμε» τη δική μας ιστορία οφείλουμε να στηριζόμαστε στα πόδια μας και να εκσυγχρονιζόμαστε συνεχώς, και αυτό κάναμε. Όπως μας δίδαξε το 98χρονο μέχρι σήμερα ταξίδι μας, η συνέχεια στο χρόνο απαιτεί ορισμένες αρχές, οι οποίες διέπουν και το σύλλογο μας αλλά και τον αθλητισμό.

Για όλους αυτούς τους λόγους, κάνουμε αποφασιστικά βήματα προς την εξέλιξη της κιτρινόμαυρης υδατοσφαίρισης, της κολύμβησης και της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Οι επιτυχίες που ήδη έχουν έρθει μας γεμίζουν με χαρά και ενθουσιασμό, όμως δε σταματάμε εδώ γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Φέρνοντας ανθρώπους κοντά μας που είναι ειδικοί στο να γαλουχήσουν τους αθλητές μας μικρούς και μεγάλους με όλα όσα πρεσβεύουμε και να τους κάνουν να αγαπήσουν τον αθλητισμό. Γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ και είμαστε περήφανοι για αυτό, όλοι μαζί σε κάθε βήμα, ενωμένοι.

Τα τμήματα της υδατοσφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες έχουν νέους ανθρώπους στο τιμόνι τους. Από τη μία ο Νίκος Βενετόπουλος όπου θα αναλάβει το ανδρικό τμήμα και από την άλλη ο Μάρκο Μίσιτς που θα αναλάβει το γυναικείο. Αμφότεροι έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας στις πισίνες ελληνικές και μη, διαθέτοντας την ικανότητα να μεταβιβάσουν όσα χρειάζεται στους παίκτες τους για να πετύχουν τους στόχους τους. Με σκοπό την μελλοντική στελέχωση της ομάδας από «δικά της παιδιά» αυτοί οι δύο είναι οι καταλληλότεροι.

Από την άλλη μεριά στην καλλιτεχνική κολύμβηση θα συνεχίσουν την πορεία τους στις ηλικιακές κατηγορίες και όχι μόνο, το δίδυμο των προπονητριών που απαρτίζεται από τη Δέσποινα Θεοδωρίδου και την Ελένη Γεωργίου, οι οποίες κατάφεραν από την πρώτη κιόλας σεζόν πολλά και σπουδαία. Εκτός αυτού στην ΑΕΚ θα βρίσκονται πολύ σημαντικές προσωπικότητες του χώρου που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη του σωματείου μας συνολικά, όπως ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Πέτρε Σάντα και ο Πέτρος Δεβερίκος.

Όλοι μαζί λοιπόν δίπλα στην ομάδα, δίπλα στις ακαδημίες της, για να γεμίσουν οι πισίνες κιτρινόμαυρα χαμόγελα και να φτιάξουμε μία Ένωση, πιο δυνατή από ποτέ. Γραφτείτε στις ακαδημίες του συλλόγου μέσω του academies@aek-aquatics.com αλλά και στο 6936090422 και δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να γνωρίσει και να αγαπήσει τον αθλητισμό και τον υγρό στίβο με τον καλύτερο τρόπο. Για τους αυριανούς αθλητές, πρωταθλητές, για τη διασκέδαση και την επιμόρφωση των νέων ανθρώπων η ΑΕΚ είναι εδώ και δίνει το παράδειγμα.

Μία Ομάδα, Μία Ιστορία!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ