ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Όλοι δίπλα στην ΑΕΚ, αλλά με ασφάλεια!


Προσερχόμαστε στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Διομήδη (Τρίτη 09/11, ώρα 19:30, αίθουσα «Γ. Κασιμάτης») όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα για να αποφύγουμε τον συνωστισμό.

  • Για ηλικίες 16 ετών και άνω, μαζί με το εισιτήριο έχουμε την ταυτότητά μας (ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους έξι τελευταίους μήνες.
  • Για την ηλικιακή ομάδα 13-17 ετών απαιτείται βάσει πρωτοκόλλου, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.
  • Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
  • Φοράμε τη μάσκα μας σε όλους τους χώρους και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο γήπεδο. Αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό σε όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο γήπεδο, αλλά και κατά την αποχώρησή μας.
  • Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια, πριν από την είσοδο στο γήπεδο. Προστατεύουμε και την υγεία μας και την ΑΕΚ μας!
  • Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ: Α) ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (5€) ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ, Β) ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Ή VIP ALL SPORTS Ή ALL IN ONE (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ), Γ) ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ