ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΚΑΚΙ

Ομιλία του ΟΜ Δημήτρη Αλεξάκη στο Τμήμα Σκάκι


Το Σάββατο (17/10), στο εντευκτήριο του τμήματος Σκάκι, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ομιλία του Ομοσπονδιακού Μετρ Δημήτρη Αλεξάκη. Η σειρά των ομιλιών αφορά στους σκακιστές της ομάδας και γίνεται για σκοπούς προετοιμασίας για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Οι παρευρισκόμενοι αθλητές παρακολούθησαν τον σπουδαίο ΟΜ να αναλύει διάφορα θέματα από το μέσο της παρτίδας, με έμφαση στο σχέδιο μετά το άνοιγμα. Οι προπονητικές συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες.

Ο Δημήτρης Αλεξάκης είναι Ομοσπονδιακός Μετρ και πρωταγωνιστεί στα ελληνικά σκακιστικά δρώμενα για περισσότερα από 40 χρόνια.

Παράλληλα, οι εγγραφές στο Τμήμα συνεχίζονται. Όσοι θέλετε να γίνεται μέλη της ΑΕΚ και να συμμετέχετε στις προπονήσεις και στους αγώνες της ομάδα μας, εγγραφείτε τώρα!

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο mail chess@aek.gr ή στη γραμματεία του προπονητηρίου της ΑΕΚ, Σκρα 2 και Λεωφόρος Δεκελείας, στον 1ο όροφο, κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 – 20:00 (τηλέφωνο επικοινωνίας 210-2772512).


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ