ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ώρα Β’ Φάσης για τις γυναίκες!


Μετά τους σχεδόν 4 μήνες αγωνιστικής απραξίας, η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει στις πισίνες, καθώς το Σαββατοκύριακο (27-28/06) αγωνίζεται στον Όμιλο Αττικής της Β’ Φάσης της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Η “Ένωση” θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Σάββατο τους Ηλυσιακό (12:30) και Ιωνικό (21:00), ενώ ο όμιλος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή κόντρα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου (11:30). Όλοι οι αγώνες έχουν οριστεί να διεξαχθούν στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ως μέτρο πρόληψης για την παδνημία.

Οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου προκρίνονται στην Τελική Φάση μαζί με τις δύο πρώτες ομάδες του έτερου ομίλου, όπου σχηματίζουν νέο όμιλο, αγωνιζόμενοι όλοι με όλους. Η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση θα ανέλθει στην Α’ Εθνική Κατηγορία 2020-21.

Η αποστολή του “Δικεφάλου” για τις τρεις αναμετρήσεις αποτελείται από τις: Τσουρή, Παυλή, Καράβου, Ασκερίδου, Πάτερου, Κανάκη, Μαυρέλου, Στρατιδάκη, Κωνσταντά, Μπαλωμενάκη, Παντελίδη, Μπακομήτρου, Κώτσου, Γρηγοριάδη.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Κρητικός, δήλωσε στο aek.gr: “Ξεκινάμε μετά από αρκετό καιρό και πάλι τους αγώνες. Έχουμε μπροστά μας ένα απαιτητικό πρόγραμμα όπου θα πρέπει να ανταποκριθούμε, στοχεύοντας φυσικά στην πρόκριση στον τελικό όμιλο για να κατακτήσουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Όμως, απαιτείται να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και με ταπεινότητα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ