ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Ουγκάλντε: «Συγγνώμη που δεν φέραμε τη νίκη»


Ο Κρίστιαν Ουγκάλντε μετά την ισοπαλία (26-26) με τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, μίλησε στο aek.gr για το αποτέλεσμα, την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος, ενώ θέλησε να στείλει και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο.

-Για το παιχνίδι:

«Παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά ήμασταν ειλικρινά πολύ κακοί στην επίθεση. Κάναμε πολλά-πολλά λάθη και φάγαμε έτσι γκολ από αντεπιθέσεις. Δεν είναι εύκολο. Επιστρέψαμε ενώ ήμασταν πίσω με 4-5 γκολ, αλλά το πρόβλημα ήταν το πρώτο ημίχρονο. Και αυτό μας στοίχισε. Όπως είπα και πριν, παλέψαμε μέχρι τέλους, το πιστέψαμε όμως παίρνουμε μόνο ένα πόντο. Αν και αξίζαμε δύο πόντους. Αυτή η ισοπαλία είναι σα να χάσαμε».

-Για την ατμόσφαιρα:

«Για εμένα ήταν η πρώτη φορά που έζησα τέτοιο ματς με κόσμο. Περίμενα αυτό το παιχνίδι με ανυπομονησία, γιατί ξέρω για την… τρέλα που επικρατεί στον κόσμο της ΑΕΚ. Σου δίνουν πάντα παραπάνω έναυσμα για τη νίκη».

-Για το εάν θέλει να στείλει ένα μήνυμα προς τον κόσμο, μετά από αυτό το αποτέλεσμα:

«Ειλικρινά, συγγνώμη που δεν φέραμε τη νίκη απόψε. Ξέρω πως θέλουν να νικάμε πάντα τον Ολυμπιακό, όπως κι εγώ τους μεγάλους μας αντιπάλους. Και πάλι συγγνώμη, αλλά θα επιστρέψουμε».


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ