ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από την Καλαμάτα  


Παρότι κατέθεσαν και την ψυχή τους στο κλειστό γυμναστήριο «Απόστολος Κόντος» στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα «μωρά» της ΑΕΚ ηττήθηκαν με 3-1 σετ από την Καλαμάτα για την 5η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου της Pre League. Η «Ένωση» μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, αναζητούσε μια αντίδραση απέναντι στην Καλαμάτα αλλά η έμπειρη μεσσηνιακή ομάδα «απέδρασε» με το διπλό.

Η Καλαμάτα έκανε καλύτερο ξεκίνημα και χτυπώντας την ΑΕΚ στο σερβίς βρέθηκε να προηγείται στο πρώτο σετ (1-2, 2-10). Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν άφησαν το σετ. Βρέθηκαν να μειώνουν στους τέσσερις με το μπλοκ του Ράμος (10-14)  ενώ με δεύτερο διαδοχικό μπλοκ η διαφορά έπεσε στους τρεις. Η ΑΕΚ, ωστόσο, δεν μπορούσε να φθάσει πιο κοντά στην Καλαμάτα (17-21), χάνοντας τελικά το σετ με 20-25.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ιδανικά για την «Ένωση», η οποία πήρε κεφάλι νωρίς (5-4) με μονό μπλοκ του Πετσιά. Η Καλαμάτα πέρασε μπροστά (5-7), αλλά η «Ένωση» με τον Χαντ ισοφάρισε (7-7). Η ομάδα της Καλαμάτας πήρε ξανά διαφορά δύο πόντων (9-11, 10-12, 13-15), αλλά η «Ένωση» την έφερε στα ίσα (15-15) και με τον Καπίρη πήρε διαφορά δύο πόντων. Η Καλαμάτα έπιασε τον «δικέφαλο» στο σκορ (19-19) και τον προσπέρασε (19-20). Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν έχασε την ψυχραιμία της και πήρε το σετ με 25-22.

Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι (1-1, 5-5, 7-7), με καμία από τις δύο να μην μπορεί να ξεφύγει. Όταν πήγε να το κάνει η Καλαμάτα (8-10) ο Χαντ με δυνατό χτύπημα πήγε τη διαφορά ξανά στον πόντο, με την ΑΕΚ στη συνέχεια να περνάει και μπροστά στο σκορ (15-14). Οι δύο ομάδες ήταν μαζί μέχρι το 23-23, όμως εκεί η Καλαμάτα με δύο σερί πόντους, τελείωσε το σετ (23-25).

Στο τέταρτο σετ η ΑΕΚ πήρε γρήγορα προβάδισμα στο σκορ (3-1) αλλά η Καλαμάτα πέρασε μπροστά (5-7) και ανέβασε την διαφορά στους τέσσερις πόντους (6-10). Ο Παύλου μείωσε (9-12), αλλά η Καλαμάτα πήρε διαφορά έξι πόντων (10-16). Η ΑΕΚ με ένα μικρό σερί πήγε στον πόντο τη διαφορά (18-19), αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, χάνοντας και το τελευταίο σετ με 20-25.

ΑΕΚ – ΑΟ Καλαμάτα ’80 1-3
Τα σετ: 20-25, 25-22, 23-25, 20-25


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2025-26

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΑΕΚ - Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως
Επισκόπηση Πολιτικής Απορρήτου

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας και τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς της.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις επιλογές σας για τα cookies χρησιμοποιώντας τις καρτέλες στο αριστερό μέρος.