ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Πάλι για την κορυφή Άνδρες-Γυναίκες!


Με στόχο την κορυφή ρίχνεται στη «μάχη» το τμήμα Ξιφασκίας της ΑΕΚ, καθώς στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 11-12/09 διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών.

Η «Ένωση» συμμετέχει συνολικά με 11 αθλητές και αθλήτριες στοχεύοντας για ακόμα μία φορά σε μετάλλια και διακρίσεις. Συγκεκριμένα, την αποστολή του «Δικεφάλου» την αποτελούν οι: Δώρα Γκουντούρα, Κλάιρη Μπένου, Μαριζέτ Χούρι, Αθηναΐς Μαυρικάκη, Βασιλική Θεοδόση, Δημήτρης Καφαταρίδης, Ευάγγελος Καλομοίρης, Παναγιώτης Κοντοειδής, Απόστολος Βιδάλης, Λουκάς Κοσενάκης και Μιχάλης Αληφράγκης.

Η ΑΕΚ μετράει 9 διαδοχικά Πρωταθλήματα στις Γυναίκες και 2 στα τελευταία 3 χρόνια στους Άνδρες και φυσικά στο μυαλό όλων είναι το… νταμπλ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βαγγέλης Σαρρής, δήλωσε στο aek.gr: «Είμαστε έτοιμοι για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών. Ως ΑΕΚ φυσικά ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε στα ατομικά τις πρώτες θέσεις και όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές μας να φτάσουν στην οκτάδα και γιατί όχι και στα μετάλλια, στο ατομικό κομμάτι. Εννοείται πως στα ομαδικά, τόσο οι Γυναίκες όσο και οι Άνδρες στοχεύουν στο 10ο και στο 3ο Πρωτάθλημα αντίστοιχα».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ