ΝΕΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ

Πανέτοιμη για τον τελικό η ΑΕΚΑΡΑ!


Ώρα… ντέρμπι για την ομάδα Ράγκμπι της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει το Σάββατο (18/03, 20:00) την ομάδα Aris Eagles στον Τελικό της Δυτικής Περιφέρειας, στο Δ.Γ. Βριλησσίων. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλον φυσικά μόνο τη νίκη για να κατακτήσουν τον τίτλο ανεβαίνοντας στο θρόνο.

Ο Στάθης Δανιηλόγλου δήλωσε στο aek.gr: «Επ’ ευκαιρία του Τελικού Αγώνα της Greek Rugby League, θέλω να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες της που έλαβαν μέρος! Είμαστε πολυ προετοιμασμενοι για να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους αντιπάλου. Έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Θα είναι ένας δυσκολος και εντυπωσιακός τελικός, θα χρειαστούμε σίγουρα την στήριξη του κόσμου μας. Σάββατο απόγευμα όλοι Βριλήσσια».

Ο Μάριος Μπελεζάκης δήλωσε με τη σειρά του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε σε έναν ακόμη τελικό. Ο αγώνας δεν θα έχει καμία σχέση με τον αγώνα της κανονικής διάρκειας. Οι αντίπαλοι μας έχουν ενισχυθεί και θα είναι περισσότερο προετοιμασμένοι. Εμείς με τη σειρά μας αποδείξαμε πως είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα. Τέλος, θα ήθελα να κάνω έκκληση στον κόσμο μας για τη στήριξη του σε αυτό τον πολύ σημαντικό αγώνα για εμάς και το σύλλογο. Ραντεβού το Σάββατο».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ