ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πέντε μετάλλια σε Σαλαμίνα και Λακωνία


Νέες επιτυχίες σημείωσε το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο (05-06/10) λαμβάνοντας μέρος σε δύο αγώνες. Οι “κιτρινόμαυροι” έτρεξαν τόσο στη Σαλαμίνα, όσο και στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, επιστρέφοντας με πέντε μετάλλια στις αποσκευές τους.

Πιο συγκεκριμένα, στα Κανάκια Σαλαμίνας, η ΑΕΚ συμμετείχε στον αγώνα ΜΤΒ “ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2019” που διοργάνωσε ο Α.Σ. Πρωτέας. Στο Όπεν Ανδρών, οι Τάσος Παπαποστόλου και Τάσος Καβαλιεράτος κατέκτησαν αμφότεροι το ασημένιο μετάλλιο στις ηλικιακές τους κατηγορίες. Στους Παμπαίδες, ο Ιάσονας Μαντάς ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, ενώ στην ίδια κατηγορία ο Ευστράτιος Μανωλίδης κατετάγη 15ος. Στα Μίνι Μεγάλα, 12ος βγήκε ο Σεραφείμ Καραγιάννης, 18ος ο Γιάννης Μυλώβας, 23ος ο Αριστείδης Δημητρόπουλος και 24ος ο Γιώργος Μαραγκουδάκης. “Κιτρινόμαυρη” βάφτηκε η κορυφή των Μίνι Μικρών Κοριτσιών, με την Σωτηρία Βασιλείου να κατακτά το χρυσό μετάλλιο, ενώ στα Μίνι Μικρά Αγόρια, ο Ιάσονας Γιαλαμάς τερμάτισε 4ος, ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης 6ος και ο Κωνσταντίνος Παπαποστόλου 8ος.

Παράλληλα, η ΑΕΚ συμμετείχε στην 31η Σπαρτακιάδα στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, που διοργάνωσε η Π.Ε.Π.Α. Ο Κώστας Κατσιλιέρης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην Γ2 κατηγορία, ενώ στα Μίνι πλασαρίστηκε στην 5η θέση ο Κωνσταντίνος Παπίτσης.

Τέλος, στον πανελλήνιο αγώνα αντοχής των Ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας που διοργανωσε το Α.Σ.Α.Ε.Δ. στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, ο προπονητής της Ακαδημίας και ενεργός αθλητής της ΑΕΚ στην κατηγορία Ανδρών, Κωνσταντίνος Παπουτσάς, που υπηρετεί τη θητεία του, έλαβε μέρος και κατέλαβε την 8η θέση, ενώ στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο ομαδικό με τον Στρατό Ξηράς.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ