ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ

Πράξη πρώτη με Παναθηναϊκό


Έτοιμη για τον πρώτο τελικό ανόδου με τον Παναθηναϊκό είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που φιλοξενείται αύριο (18/04, 19:30) στον Χολαργό από το “τριφύλλι”. Η “Ένωση” θέλει να “σπάσει” την έδρα των “πρασίνων” και να φέρει την υπόθεση ανόδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς η σειρά ολοκληρώνεται στις 2 νίκες.

Ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην “κιτρινόμαυρη” αποστολή τις: Μπελιά, Μπανίκα, Γιοβάνη, Ζίγκα, Χρήστου, Σουβαλιώτη, Σκυθιώτη, Τοτσίδου, Καββαδία, Τέζα, Αντωνιάδη, Βυζαντινού και Ντόνα.

O προπονητής της Ένωσης, Μανώλης Αποστολογιωργάκης, δήλωσε στο aek.gr: “Φτάσαμε στον τελικό, παίζουμε την άνοδο στην Volley League στις δύο νίκες. Παλεύουμε όλη την χρονιά γι’ αυτόν τον στόχο και είμαστε έτοιμοι σαν ομάδα να τα δώσουμε όλα. Ξεπεράσαμε και το πρόβλημα με την Αρετή Τέζα που αντιμετώπιζε πρόβλημα γαστρεντερίτιδας και πλέον είμαστε πλήρης. Μιλάμε για δυο ομάδες έμπειρες και θα μετρήσει η αγωνιστική ποιότητα. Σίγουρα πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε την νίκη αύριο και να σπάσουμε το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ