ΝΕΑ ΣΚΑΚΙ

Πρεμιέρα με νίκη στο «Λ. Δρεπανιώτης»


Η ΑΕΚ ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο κύπελλο Αττικής «Λάζαρος Δρεπανιώτης», υποδεχόμενη την αξιόμαχη ομάδα του ΑΟ Παραδείσου Αμαρουσίου και κατέκτησε την πρώτη νίκη με 3.5-2.5. Ισορροπώντας ανάμεσα στη δίψα για τη νίκη και την ανάγκη να δοθεί ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους σκακιστές να αγωνισθούν με τα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας, η ΑΕΚ παρατάχθηκε με τους Μπαγατέλα, Γκίκα, Θεοδωρίδη, Ρούβαλη, Βεράνη και το 10χρονο Στέφανο Εμμανουηλίδη.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2. Με τρεις απανωτές όμως νίκες από τους Θεοδωρίδη, Ρούβαλη και Γκίκα πέρασε μπροστά, για να έρθει η ισοπαλία του Μπαγατέλα στην πρώτη σκακιέρα (ο οποίος είχε και το πιο δύσκολο έργο) για να κλειδώσει τη νίκη με 3.5-2.5. Στα θετικά καταγράφεται και η αγωνιστική επάνοδος του 20χρονου Γιάννη Γκίκα, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας από 8 ετών!

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Κυριάκος Μπαγατέλας, δήλωσε στο aek.gr: «Είχαμε μία δύσκολη αναμέτρηση, η οποία έγινε ακόμη πιο δύσκολη όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Πιστέψαμε όμως στο αποτέλεσμα και το πήραμε. Προχωράμε με την ίδια φιλοσοφία, δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά, προσπαθώντας παράλληλα για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ