ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Πρεμιέρα στη Γλυφάδα με Παλαιό Φάληρο


Μετά την εξαιρετική ευρωπαϊκή της πορεία, η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις και την πρεμιέρα της στην Α1 Εθνική Κατηγορία κόντρα στο Παλαιό Φάληρο, το βράδυ της Τετάρτης (06/10, 21:30), στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την περσινή παρθενική τους συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης, θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία στοχεύοντας ακόμα υψηλότερα.

Ο Δημήτρης Μάζης επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Φλέγκα, Καζάζη, Παπούκα, Δίπλαρο, Vukcevic, Kristojerac, Παπάκο, Τσαταλιό, Τσιστράκη, Μαυρωτά, Ηλιόπουλο, Μανιουδάκη, Κατσινούλα, Σταμέλο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε στο aek.gr: «Ολοκληρώσαμε τις ευρωπαϊκές μας αναμετρήσεις και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στις εγχώριες διοργανώσεις, ξεκινώντας από τον αγώνα με το Παλαιό Φάληρο. Ανυπομονούμε πραγματικά για το παιχνίδι. Περιμένουμε πως και πως τον επόμενο αγώνα και όλους τους υπόλοιπους. Είναι μακρύς ο δρόμος του Πρωταθλήματος και θέλουμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ξεκινώντας από αύριο».

Η ΑΕΚ ενημερώνει πως βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, δικαίωμα εισόδου έχουν πλήρως εμβολιασμένοι θεατές και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 17 ετών. Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με επίδειξη αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests και, όπου υπάρχει η δυνατότητα, διενεργείται αντίστοιχος έλεγχος και κατά την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Όπου αναφέρονται εμβολιασμένοι εννοούνται και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ