ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Προσφυγικό ημερολόγιο βόλεϊ γυναικών!


Ένα γνωστό σύνθημα των φίλων της ΑΕΚ, λέει ότι: “ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη”. Και έτσι είναι. Ο Σύλλογος με έμβλημα τον Δικέφαλο Αετό του Βυζαντίου και χρώματα το κίτρινο της ελπίδας και το μαύρο της απώλειας, έχει μία ιστορία που ακουμπά στις ένδοξες μέρες της τρισχιλιετούς παρουσίας των Ελλήνων στην αντίπερα όχθη του Αιγαίου, αλλά και εκείνες του ξεριζωμού.

Έχουν πει ότι “Το παρελθόν δεν είναι νεκρό. Στην πραγματικότητα δεν είναι καν παρελθόν”. Και έχουν δίκαιο. Για την ΑΕΚ όλα όσα έζησε δεν ανήκουν στο παρελθόν. Αλλά στο DNA της. Είναι η καταγωγή της. Είναι η ίδια η ΑΕΚ.

Με όλες αυτές τις θύμησες, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ δημιούργησε ένα ημερολόγιο για το έτος 2019 γεμάτο από την καταγωγή και τις ιστορικές καταβολές του Συλλόγου. Ένα ημερολόγιο γεμάτο Βυζάντιο, γεμάτο προσφυγιά.

Οι αθλήτριες της “Ένωσης” φωτογραφήθηκαν και βρέθηκαν έστω και νοητά στα πιο όμορφα μέρη. Σε αυτά από όπου ξεκίνησαν οι πρόγονοι μας για να έρθουν στην Αθήνα και να δημιουργήσουν την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως.

Στην γειτονιά του Πέραν, στην Σμύρνη, στον Βόσπορο και φυσικά στην Αγιά Σοφιά.

Αγιά Σοφιά… Συγκίνηση και θαυμασμός. Όλα δείχνουν εμάς!”, δηλώνει λακωνικά η αρχηγός Μελίνα Ζίγκα.

Προσφυγιά σημαίνει ΑΕΚ”, τονίζει με τη σειρά της η Αρετή Τέζα, στις σελίδες του ημερολογίου.

Η διάθεση του προσφυγικού ημερολόγιου του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ θα ξεκινήσει από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και θα μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα γραφεία της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια (οδός Φωκών 9). Το κόστος έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Υποστηρικτής του εξαιρετικού αυτού αποτελέσματος είναι το κατάστημα Μπαρμπαλιάς.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ