ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ Γ.Σ.


Το Σωματείο με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως» (Α.Ε.Κ.), με απόφαση του Δ.Σ. που ελήφθη την 27 Ιουνίου 2022, αποφάσισε να συγκαλέσει σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του, τα μέλη του Σωματείου σε Γενική Συνέλευση στις 7 Ιουλίου 2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.00 π.μ., η οποία θα λάβει χώρα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, στην οδό Τρυπιά Νικολάου 45, Νέα Φιλαδέλφεια, με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Εκλογή Προέδρου της Συνέλευσης.
2.Επικύρωση Πρακτικών των Αποφάσεων της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης.
3.Ανακήρυξη νέων μελών.
4.Αθλητικός και Διοικητικός Απολογισμός περιόδου 2021-2022.
5.Οικονομικοί Απολογισμοί 2020 και 2021.
6.Εκθέσεις Εξελεγκτικής Επιτροπής.
7.Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. εκ της διαχειρίσεως.
8.Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
9.Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.
10.Διάφορα – Ενημέρωση σώματος

Σε περίπτωση μη επίτευξης της νομίμου απαρτίας, θα διεξαχθεί επαναληπτική Γ.Σ. στις 10 Ιουλίου 2022  ημέρα Κυριακή και ώρα 13.00 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Η είσοδος των μελών στην Γενική Συνέλευση θα επιτρέπεται με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή κάθε άλλου νόμιμου εγγράφου που φέρει την φωτογραφία του κατόχου και πιστοποιεί τα στοιχεία του.

Μέλος που επιθυμεί να υποβάλλει υποψηφιότητα για την εκλογή του στις επερχόμενες αρχαιρεσίες, σύμφωνα με όσα ορίζονται στον Νόμου 2725/1999 όπως ισχύει, θα πρέπει να την υποβάλλει μέσα στην προθεσμία που προβλέπει το καταστατικό (5 ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση χωρίς να περιλαμβάνεται σε αυτές η ημέρα κατάθεσης της αιτήσεως και ημέρα διενέργειας των αρχαιρεσιών) δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 και ώρα 15.00. Εντός της ίδιας προθεσμίας ο υποψήφιος πρέπει να υποβάλλει αντίγραφο ποινικού μητρώου σύμφωνα με τον Ν.2725/1999, καθώς και Υπεύθυνη Δήλωση (με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του, μέσω GOV ή από ΚΕΠ) ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπό του τα ασυμβίβαστα που προβλέπει και απαγορεύει το Καταστατικό του Σωματείου και ο Αθλητικός Νόμος. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η προσκόμιση του αντιγράφου του ποινικού μητρώου μέχρι και την 1.7.2022, το μέλος που επιθυμεί να είναι υποψήφιο στις αρχαιρεσίες δύναται να καταθέσει αρχικώς αντίγραφο της αιτήσεως του για την λήψη του ποινικού του μητρώου και μετέπειτα μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 και ώρα 17.00 να καταθέσει συμπληρωματικώς το αντίγραφο του ποινικού του μητρώου. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνει δεκτή η υποψηφιότητα του.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη που έχουν συμπληρώσει ένα έτος από της εγγραφής τους κι έχουν εξοφλήσει το σύνολο των συνδρομών τους μέχρι και για το έτος 2022.
Οι συνδρομές που οφείλονται θα εξοφλούνται μέχρι και την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022
(α) είτε  στα γραφεία του Σωματείου στη Νέα Φιλαδέλφεια (οδός Φωκών 9) τις καθημερινά από ώρα 10.00 έως ώρα 20.00
(β) είτε με αντικαταβολή (πληροφορίες στο τηλ. 2102584582), με απόδειξη πληρωμής έως την 1.7.2022.

Νέα Φιλαδέλφεια 27.6.2022
Εκ της Διοικήσεως

Ο Πρόεδρος              Τα μέλη του ΔΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ