ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πρωταθλητής Αττικής ο Μανωλίδης!


Την Κυριακή 11/02/2024 διεξήχθη το Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής στη κατηγορία Cross Country στη Μάνδρα Αττικής από την Τ.Ε.Π.Α. και την WESTCOAST. H ποδηλατική ομάδα της ΑΕΚ έλαβε μέρος σε αρκετές κατηγορίες και ηλικίες, κατακτώντας σπουδαίες διακρίσεις

Ο Στράτος Μανωλίδης με σπουδαία κούρσα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Εφήβων και αναδείχθηκε Πρωταθλητής Αττικής 2024! Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία που δείχνει το… χρυσό μέλλον της ΑΕΚ.

Σπουδαία κούρσα και από τον Νίκο Γεωργιάδη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Ανδρών, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο Αλέξανδρος Καμπούρογλου στην ίδια κατηγορία κατέλαβε την 16η θέση, στην παρθενική του εμφάνιση με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Στους Μάστερς, αξιόλογη συμμετοχή είχαμε από τον Διονύση Πλατσάκη που κατετάγη 19ος στην Β’, ενώ στην Ακαδημία οι νεαροί αθλητές μας είχαν θετικά πλασαρίσματα. Ο Αντώνης Βασιλείου κατετάγη 16ος στα Μίνι μικρά και οι Μάριος Ανάργυρος Μούργκας και Άλκης Καλλίγερος, 10ος και 17ος αντίστοιχα.

*Μέρος του φωτογραφικού υλικού είναι από τον Νάσο Τριανταφύλλου.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ