ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ηλίας Τσορτουκτσίδης!


Μια τεράστια επιτυχία σημείωσε ο ποδηλάτης της ΑΕΚ Ηλίας Τσορτουκτσίδης, που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος Ανδρών Marathon Mountain!

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του τμήματος, καθώς για πρώτη φορά αθλητής της ΑΕΚ αναδεικνύεται Πρωταθλητής Ελλάδος στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Ο Ηλίας Τσορτουκτσίδης πραγματοποίησε εντυπωσιακή κούρσα και τερμάτισε με χρόνο σε 2 ώρες και 44 λεπτά τα 64 χιλιόμετρα, σε υψόμετρο 1700 μ., αφήνοντας πίσω του όλους τους αντιπάλους του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ηλίας Τσορτουκτσίδης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κατακτήσω την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon 2021. Νιώθω χαρά και περηφάνια που γίνομαι ο πρώτος αθλητής της ΑΕΚ που κατακτά αυτό το τίτλο. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά όλη αυτή τη χρονιά για να καταφέρω αυτό το αποτέλεσμα! Σήμερα αισθάνθηκα από την αρχή του αγώνα πολύ δυνατός. Βέβαια ήταν ένας αρκετά δύσκολος και επίπονος αγώνας αφού μέχρι τα τελευταία 10 χιλιόμετρα υπήρξε μάχη με έναν ακόμη αθλητή! Παρ’ όλα αυτά αισθάνθηκα αρκετά καλά και στα τελευταία 5 χιλιόμετρα έκανα την επίθεση μου για την φανέλα. Ήταν εκπληκτική η διοργάνωση όπως και η φιλοξενία του κόσμου στο χωριό του Πετριτσίου, σε μία διαδρομή εξαιρετική αλλά και δύσκολη. Η πορεία συνεχίζεται».

Η ΑΕΚ συγχαίρει τον Πρωταθλητή Ηλία Τσορτουκτσίδη για τη μεγάλη επιτυχία του, με την οποία κράτησε ψηλά τη σημαία του Συλλόγου, συνεχίζοντας την παράδοση της κυριαρχίας στο άθλημα της Ποδηλασίας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ