ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Ιωάννα Γερασιμάτου!


Μετά την ιστορική επιτυχία της Γεωργίας Ζαβιτσάνου με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο απλό γυναικών το 2020, η ΑΕΚ μας ξαναζεί ιστορικές στιγμές στο πινγκ πονγκ, καθώς η Ιωάννα Γερασιμάτου αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας, τόσο στο απλό, όσο και στο διπλό γυναικών!

Στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών, που διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο του Αμύνταιου, η πρωταθλήτρια μας κατάφερε στο αγώνισμα του απλού να αποκλείσει στο γύρο των «16», την Κρεάνγκα του Ολυμπιακού με 3-1, στα προημιτελικά την Σοφρά της ΧΑΝΘ με 3-2, στα ημιτελικά την Παπαδημητρίου του Ολυμπιακού με 3-2 ενώ στον τελικό, κατέβαλε την Κιούφη του Ολυμπιακού με 4-2. Στο αγώνισμα του διπλού με συμπαίκτρια την Παρίδη του Παναθηναϊκού, είχαν bye στον γύρο των «16» ενώ στα προημιτελικά, επικράτησαν των Κουλιουριώτη/Σοφρά από την ΧΑΝΘ με 3-0. Στα ημιτελικά κατέβαλαν τις Μεραμβελλιωτάκη/Τζαρίδου με 3-0 και στον τελικό κέρδισαν τις Παπαδημητρίου/Κιούφη του Ολυμπιακού με το ίδιο σκορ.

Σημαντική επιτυχία σημείωσε και η Λεμονιά Γκαϊντατζή, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό γυναικών με συμπαίκτρια την Αλεξούδη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Στον γύρο των «16» είχαν bye ενώ στα προημιτελικά κέρδισαν τις Γιάγκου/Γιάγκου από την ΧΑΝΘ με 3-0 και στον ημιτελικό αποκλείστηκαν από τις Παπαδημητρίου/Κιούφη με 3-0.

Η διοίκηση της ΑΕΚ συγχαίρει την Ιωάννα Γερασιμάτου για την κατάκτηση της κορυφής, αλλά και όλα τα παιδιά μας για τις επιτυχίες και την τεράστια προσπάθειά τους!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ