ΝΕΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Πρώτη “μάχη” Ημιτελικών με RK Gorenje Velenje!


Σπουδαία αναμέτρηση και στιγμή για την ιστορία της ΑΕΚ που υποδέχεται αύριο (17/04, 19:00) στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ την RK Gorenje Velenje στα πλαίσια του 1ου Ημιτελικού του EHF Euroepan Cup. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος είναι έτοιμοι για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι κόντρα στους Σλοβένους, με στόχο να δημιουργήσουν από το πρώτο ματς μία διαφορά που θα τους δίνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης.

Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE 8HD TV και το κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Η αποστολή του αγώνα θα ανακοινωθεί αύριο, με τον Δημήτρη Δημητρούλια να καταστρώνει τα σχέδιά του.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε στο aek.gr: “Αρχικά θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μας συμμετέχει σε ένα ευρωπαϊκό ημιτελικό! Ο αντίπαλος προέρχεται από μια μεγάλη νίκη και είναι αναγνωρισμένης αξίας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για τους αθλητές μου και τους συνεργάτες μου από το να αντιμετωπίζουμε ομάδες τέτοιας δυναμικής. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι αυτό τον αγώνα και θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του. Αυτό που ζήτησα από την ομάδα είναι να απελευθερώσει όλη της την ενέργεια αύριο σε ένα από τα ιστορικότερα ραντεβού του τμήματος“.

Ο Δημήτρης Τζηράς δήλωσε στο aek.gr: “Το να παίζεις ημιτελικούς Ευρώπης είναι από μόνο του ένα σπουδαίο γεγονός.Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και μεθοδικά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε ψυχή και σώμα για να φτάσουμε στην πρόκριση στον τελικό. Θα παίξουμε και για τα παιδιά που είναι τραυματισμένα. Το πρώτο ματς είναι στην έδρα μας και πρέπει να δείξουμε στον αντίπαλο μας εμπράκτως τη δίψα μας για ευρωπαϊκή διάκριση“.

Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει για 3η φορά στην Ιστορία της σε Ημιτελικούς Ευρωπαϊκής Διοργάνωσης, καθώς αγωνίστηκε ξανά το 2018 και το 2019, ενώ θα μπορούσε να είναι η 4η, αν δεν διέκοπτε η πανδημία την περσινή πορεία της ομάδας μας. Από εκεί και πέρα, ο αυριανός θα είναι ο 51ος αγώνας της ΑΕΚ στην Ευρώπη με στόχο 25η διεθνή νίκη της.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ