ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Πρώτη “μάχη” με ΟΦΘ


Το σημαντικότερο (μέχρι τον επόμενο) αγώνα της ιστορίας της δίνει η ανδρική ομάδα πόλο, που φιλοξενείται αύριο (04/07, 17:00) στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης από τον ΟΦΘ για τον 1ο Ημιτελικό της Τελικής Φάσης της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Η “Ένωση” θέλει μόνο τη νίκη ώστε στον αγώνα της Δευτέρας (06/07) στη Γλυφάδα να “τελειώσει” τη σειρά και την υπόθεση άνοδος στην Α1 Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, παρά μόνο αυτό της αγωνιστικής απραξίας, καθώς όλες οι ομάδες έχουν να δώσουν επίσημο παιχνίδι από το Μάρτιο. Η αποστολή του “Δικεφάλου” αποτελείται από τους: Δαβίλλα, Ξενάκη, Χατζηδάκη, Σάντα, Καψοκόλη, Λύκαρη, Γιαννουρή, Πετρόπουλο, Τίγκα, Γρηγοριάδη, Στελλάτο, Μαυρωτά, Δερμιτζάκη.

Ο άσσος των “κιτρινόμαυρων” Κωνσταντίνος Μυλωνάκης δήλωσε στο aek.gr: “Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αγώνα τον οποίο περιμένουμε από την αρχή της χρονιάς. Ο στόχος μας είναι η άνοδος και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε. Ο ΟΦΘ αποτελεί μία πολύ δυνατή ομάδα και μία από τις καλύτερες της κατηγορίας. Από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ανυπομονούμε για την αυριανή αναμέτρηση“.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ