ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πρώτο φιλικό για τις Κορασίδες


Το πρώτο φιλικό τους πραγματοποίησαν οι Κορασίδες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Γυναικών του Συλλόγου, στα πλαίσια διάδοσης και ανάπτυξης του ποδοσφαίρου ώστε να ενταχθούν ομαλά και οργανωμένα στο χώρο και να λάβουν την κατάλληλη εκπαίδευση.

Σε έναν εκπαιδευτικό αγώνα AEK και Αθήνα ’90 παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο προπονητής των Κορασίδων Χρήστος Χριστόπουλος ανέφερε τα εξής στο aek.gr: «Καταρχήν να ευχαριστήσω την κα. Τριανταφυλλιά Κολώτση για την πρόσκλησή και τη φιλοξενία τους. Τη φετινή χρονιά προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας υποδομές ώστε σιγά σιγά να στελεχώσουμε την ΑΕΚ Β’ της νέας χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της σεζόν αυτής θα πραγματοποιηθούν ανάλογες δράσεις ώστε οι Μικρές μας αθλήτριες να αποκτήσουν τις ανάλογες παραστάσεις για την βελτίωση τους».

Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι: Αναστασια Καρύδη, Νίκη Καλπίδη, Φένια Αμπατζή, Κατερίνα Μαραγκουδάκη, Μαρία Κατσαδούρου, Αιμιλία Πιθαρούλη.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι συνεχίζονται οι προπονήσεις στα γήπεδα GALAXY Soccer Club (Ναυπλίου 27, Μεταμόρφωση) κάθε Σάββατο και Κυριακή 09:00-10:00. Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα γραφεία της ΑΕΚ στα τηλέφωνα 210-2584582, 210-2584584 ή να επισκεφθούν τα Γραφεία του Συλλόγου (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια).


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ