ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

“Χάλκινος” ο Καραγκιοζόπουλος


Στο Κύπελλο Ελλάδος Παμπαίδων-Παγκορασίδων συμμετείχε το τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ, με απολογισμό ένα χάλκινο μετάλλιο και πολλά καλά πλασαρίσματα, από τους αυριανούς Πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των Παμπαίδων 8-10 ετών, ο Γιάννης Καραγκιοζόπουλος με εξαιρετικές εμφανίσεις έφτασε στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και σηκώνοντας ψηλά τη σημαία του Συλλόγου, ανάμεσα σε 37 αθλητές.

Στην ίδια κατηγορία συμμετείχε και ο Νάσος Αζναουρίδης, που ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει από τη φάση των ομίλων, έδειξε όμως ότι το μέλλον του ανήκει.

Στην κατηγορία 11-13 ετών, ο Θωμάς Καραγκιοζόπουλος κατετάγη 13ος, ο Δμήτρης Πανέτας 36ος, ο Γιάννης Σκυριάνογλου 42ος και ο Αλέξανδρος Σαββόπουλος 48ος, ανάμεσα σε 52 συμμετοχές.

Στην κατηγορία Παγκορασίδων 11-13 ετών, η ΑΕΚ συμμετείχε με 2 αθλήτριες, με την Πηνελόπη Γραμματικοπούλου να καταλαμβάνει την 9η θέση και την Κατερίνα Πετράκη να μην προκρίνεται από τη φάση των ομίλων.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Θανάσης Δελενίκας, δήλωσε στο aek.gr: “Ήταν μία θετική παρουσία για μία ολοκαίνουρια φουρνιά αθλητών. Υπάρχει ταλέντο και όρεξη για δουλειά που είναι το πιο σημαντικό. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η γενιά θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στο Σύλλογο στους επόμενους αγώνες, καθώς τα παιδιά δουλεύουν με σοβαρότητα και πειθαρχία“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ