ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

“Χρυσή” η Λάβαρη στα Ιωάννινα!


Στους αγώνες επέστρεψε το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ, που έτρεξε στον Γύρο Ιωαννίνων, στον 43ο Γύρο “Θυσίας” και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης Νέων Ανδρών-Εφήβων-Νεανίδων.

Στα Ιωάννινα η Ελευθερία Λάβαρη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Γυναικών, βάφοντας… “κιτρινόμαυρη” την Ήπειρο με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Στην Πάτρα, ο Ηλίας Τσορτουκτσίδης τερμάτισε στην 20η θέση στην Ατομική Χρονομέτρηση. Στον κύριο αγώνα της επόμενης ημέρας, ο νεαρός Πρωταθλητής της ΑΕΚ κατέλαβε την 25η θέση, ενώ 28ος τερμάτισε ο Νίκος Γεωργιάδης. Καλό πλασάρισμα είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές του “Δικεφάλου” με τους Νίκο Κωσταράγκο, Κωνσταντίνο Κατσιλιέρη, Βαγγέλη Σακελλή, Κωνσταντίνο Γιαννίκη, Δημοσθένη Μαγκλάρα, Ελευθερία Λάβαρη, Βασίλη Τριανταφυλλίδη και Ελένη Νίκα να κρατούν ψηλά τη σημαία του Συλλόγου.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Εφήβων-Νεανίδων, η Μικαέλα Τσαπατσάρη κατέκτησε την 4η θέση στην ατομική χρονομέτρηση. Ο Ιβάν Μαυροθαλασσίτης τερμάτισε στην 18η θέση στην Ατομική Χρονομέτρηση. Στον αγώνα Αντοχής, ο Ηλίας Τσορτουκτσίδης κατέλαβε την 12η θέση, ενώ από πίσω τερμάτισαν οι Νίκος Γεωργιάδης (13ος) και Ιβάν Μαυροθαλασσίτης (14ος).


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ