ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

“Κιτρινόμαυρες” ευχές για το 2019!


Ένα πανέμορφο 2018 φεύγει, ένα ελπιδοφόρο και γεμάτο προσδοκίες 2019 έρχεται. Έτσι, προπονητές και αθλητές από όλα τα τμήματα της Μάνας ΑΕΚ, εύχονται μέσω του aek.gr σε όλο τον κόσμο για το νέο έτος.

Προπονητές, αθλητές, αθλήτριες και έφοροι των τμημάτων της ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν αλλάξει το έτος, στέλνουν τα δικά τους μηνύματα για όσα θα έρθουν. Παράλληλα, στέλνουν… ευχές και επιθυμίες για ένα “κιτρινόμαυρο2019 με πολλές επιτυχίες!

Νίκος Γραμματικός (προπονητής ομάδας χάντμπολ): Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, ειρήνη και να πάνε τα πράγματα όπως τα επιθυμεί. Εμείς ως τμήμα χάντμπολ με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή θέλουμε μέσα στο 2019 να πανηγυρίσουμε τίτλους και πιστεύω ότι ολα θα πάνε καλά. Εύχομαι τα καλύτερα και για το τμήμα μας, αλλά και για όλη την ΑΕΚ. Ένα 2019 ακόμα καλύτερο και από το 2018!

Διονύσης Γεωργιάδης (αρχηγός ομάδας χάντμπολ): Εύχομαι σε όλο τον κόσμο μία χρονιά γεμάτη υγεία και όμορφες στιγμές. Όσον αφορά την ομάδα μας, εύχομαι να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν και στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει τους στόχους μας που είναι το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Νίκος Νεόφυτος (προπονητής ομάδας βόλεϊ ανδρών): Εύχομαι σε όλο τον κόσμο το νέο έτος να φέρει υγεία, που είναι το πολυτιμότερο αγαθό από όλα. Στην οικογένεια της ΑΕΚ, να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που έχει σε όλα τα τμήματά της.

Ηλίας Λάππας (αρχηγός ομάδας βόλεϊ ανδρών): Εύχομαι σε όλο τον κόσμο το νέο έτος να είναι γεμάτο υγεία και χαρά. Να είναι μία χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη. Παράλληλα, για την ΑΕΚ εύχομαι το νέο έτος να μας είναι γεμάτο νίκες και επιτυχίες για όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Μανώλης Αποστολογιωργάκης (προπονητής ομάδας βόλεϊ γυναικών): Εύχομαι καλή χρονιά ,σε όλους,με υγεία,αγάπη και ευτυχία. Ειδικά για την σύλλογο της ΑΕΚ να πετύχει όλους της τους στόχους που έχει θέσει σε ολα τα τμήματα της.

Αρετή Τέζα (αρχηγός ομάδας βόλεϊ γυναικών): Για το 2019 εύχομαι σε όλους περισσότερες χαρούμενες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπούν. Να έχουμε υγεία σαν ομάδα και στο τέλος της σεζόν να δούμε την ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία. Καλή xρονιά σε όλους.

Μελίνα Ζίγκα (αρχηγός ομάδας βόλεϊ γυναικών): Εύχομαι το πνεύμα των Χριστουγέννων να σας δώσει ως δώρο, χαρά και ευτυχισμένες αναμνήσεις απο αυτές τις γιορτές! Με την σειρά του το 2019 να ειναι μια καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη, με ειρήνη και υγεία για όλο το κόσμο!

Γιάννης Ζιάβας (προπονητής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας): Η πρώτη ευχή πάντα είναι να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο, που είναι και το σημαντικότερο. Από εκεί και πέρα εύχομαι οι προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός να πραγματοποιηθούν και σε ομαδικό επίπεδο ευχόμαστε στην ΑΕΚ μας το νέο έτος να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερες διακρίσεις και τίτλους. Εμείς ως τμήμα σάλας ευχόμαστε και θέλουμε να συνεχίσουμε όπως και πέρσι να κατακτούμε τίτλους για την ΑΕΚ.

Γιάννης Θεοφίλου (αρχηγός ομάδας ποδοσφαίρου σάλας): Εύχομαι και εγώ όπως και όλοι στο τμήμα ποδοσφαίρου σάλας, υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες για όλο το Σύλλογο της ΑΕΚ.

Θανάσης Δελενίκας (προπονητής ομάδας ξιφασκίας): Εύχομαι το νέο έτος να φέρει ευτυχία και ευημερία σε όλο τον κόσμο, πολλές χαρές, επιτυχίες και σημαντικές διακρίσεις σε ολα τα τμήματα της ΑΕΚ, καθώς οι αλλαγές είναι πολλές και υπόσχονται ακόμα περισσότερα.

Δώρα Γκουντούρα (αθλήτρια ομάδας ξιφασκίας): Ευτυχισμένο το 2019. Εύχομαι φέτος η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων. Υγεία, ευτυχία, ελπίδα και καλή χρονιά. Για την ΑΕΚ, εύχομαι πολλές επιτυχίες και τίτλους σε όλα τα της τα τμήματα.

Αρτούρ Μικαελιάν (προπονητής ομάδας πυγμαχίας): Εύχομαι καλή χρονιά και χρόνια πολλά για το νέο έτος σε όλον τον κόσμο. Παράλληλα, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα σε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ με πολλές επιτυχίες και τίτλους.

Παναγιώτης Σκυλοδήμος (προπονητής ποδηλατικής ομάδας): Χρόνια πολλά υγεία τύχη επιτυχίες παντού σε όλη την ποδηλατική οικογένεια της ΑΕΚ. Το 2019 να είναι η αρχή για την ανοδική πορεία της ομάδος μας προς την κορυφή της ποδηλασίας.

Κώστας Γιαννίκης (αθλητής ποδηλατικής ομάδας): Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου την ΑΕΚ που με δέχθηκε στην αγκαλιά της και με συμπεριέλαβε στους αθλητές της. Ευχαριστω ιδιαιτέρως τον προπονητή μου κ. Παναγιώτη Σκυλοδημο και τον έφορο κ. Χρήστο Μαυροθαλασσίτη που στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια που κάταβαλουμε όλοι μαζί για να ανεβάσουμε την ομάδα μας όσο πιο ψηλά μπορούμε στην βαθμολογία. Εύχομαι καλή χρόνια σε όν τον κόσμο και στους συναθλητές μου, γεμάτη υγεία και επιτυχίες προσωπικές και αθλητικές.

Δημήτρης Σταματιάδης (έφορος στίβου): Εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία που είναι το μεγαλύτερο αγαθό. Για την ΑΕΚ εύχομαι κάθε καλό και κάθε επιτυχία. Η Μάνα ΑΕΚ να συνεχίσει την ανοδική της πορεία που και με την δωρεά του Δ. Μελισσανίδη για το αθλητικό κέντρο μπαίνει σε ακόμα καλύτερη τροχιά.

Κώστας Λαγογιάννης (αθλητής ανδρικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης): Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία και ευτυχία. Για την ΑΕΚ εύχομαι το νέο έτος να είναι γεμάτο νίκες και τίτλους σε όλα τα τμήματα.

Κωνσταντίνος Βαρτζάκης (προπονητής ομάδας ράγκμπι λιγκ): Εύχομαι το νέο έτος να είναι γεμάτο όμορφες στιγμές, δυνατές προπονήσεις, επιτυχίες και υγεία για κάθε αθλητή. Το 2019 να μας γεμίσει με καλοσύνη και ευτυχία. Εύχομαι σύντομα και η Ελλάδα να γνωρίσει το πιο όμορφο και εντυπωσιακό άθλημα στον κόσμο. Το ράγκμπι.

Δημήτρης Καλδέρης (αρχηγός ομάδας ράγκμπι λιγκ): Εύχομαι το 2019 να μας δώσει δύναμη να παλέψουμε και να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Υγεία, ευτυχία, αγάπη, πίστη και ελπίδα σε όλους και καλή δημιουργική χρονιά.
Εύχομαι ένα 2019 με “κιτρινομαυρα” χαμόγελα!

Νίκος Καραμπουρνιώτης (έφορος ομάδας άρσης βαρών-powerlifting): Εύχομαι υγεία και ευτυχία για το 2019. Παράλληλα εύχομαι το 2019 να είναι γεμάτο επιτυχίες και μαζί με το αθλητικό κέντρο “Κοτζά Αναστάς” που δημιουργείται από τη δωρεά του κ. Μελισσανίδη και θα στεγάσει όλα τα αθλήματα, να φέρει τίτλους. Εύχομαι όλα τα παιδιά να έρθουν στην ομάδα.

Γιώργος Κυρμίζογλου (έφορος ομάδας πόλο): Εύχομαι μέσα από την καρδία μου καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία και ευτυχία. Για την ΑΕΚ, το 2019 εύχομαι να είναι το ίδιο και περισσότερο επιτυχημένο από την χρονιά που φεύγει με πολλούς τίτλους.

Μαζί με τους προπονητές, αθλητές, αθλήτριες και εφόρους της ΑΕΚ και το γραφείο Τύπου του Συλλόγου σας εύχεται καλές γιορτές, ευτυχισμένο το νέο έτος και ένα 2019 γεμάτο επιτυχίες και τίτλους.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ