ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

“Βασίλισσα” της Ξιφασκίας η ΑΕΚ και… 8ο σερί!


Είναι η καλύτερη ομάδα και το απέδειξε ξανά! Η γυναικεία ομάδα Ξιφασκίας της ΑΕΚ κατέκτησε για 8η συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα! Οι αθλήτριες της “Ένωσης” μια ημέρα μετά τα 95α γενέθλια του Συλλόγου κράτησαν ψηλά τη σημαία του Δικεφάλου.

Με αρχηγό αποστολής τον Κωνσταντίνο Ποτού και υπό την καθοδήγηση του προπονητή Θανάση Δελενίκα, η Δώρα Γκουντούρα, η Κλαίρη Μπένου, η Αθηναΐς Μαυρικάκη, η Ευρυδίκη Ποτού, η Βασιλική Θεοδόση και η Ευσταθία Βλάχου επικράτησαν με 45-27 της Βικτώρια στον ημιτελικό, ενώ στον μεγάλο τελικό επιβλήθηκαν του Πανελληνίου με 45-19.

Αντίθετα, η ανδρική ομάδα δεν κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα, καθώς κατετάγη , παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπο πάρα τις απουσίες.

Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησε η απονομή με σύσσωμη την ομάδα να αφιερώνει τον τίτλο σε όλο τον “κιτρινόμαυρο” λαό για τα γενέθλια της ΑΕΚ.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ συγχαίρει τις αθλήτριες και τους αθλητές της για τις επιτυχίες τους.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Θανάσης Δελενίκας, δήλωσε στο www.aek.gr: “Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά και με την τρίτη φουρνιά αθλητριών κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Ελλάδος γυναικων δείχνοντας την ποιότητα της ομάδας μας. Στα αγόρια, δυστυχώς, μας στοίχησαν οι απουσίες και δεν καταφέραμε να πάρουμε το δεύτερο συνεχόμενο που τόσο πολύ θέλαμε. Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας για τη συνεχόμενη προσπάθεια τους και την αφοσίωση τους στην ομάδα. Αυτό το πρωτάθλημα το αφιερώνουμε στη μάνα ΑΕΚ που έγινε 95 ετών αλλά ποτέ δε θα γεράσει. Επόμενος στόχος πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων με τους μικρούς μας αθλητές και η έναρξη της ολυμπιακής χρονιάς με στόχο την πρόκριση στο Τόκυο με τη Δώρα Γκουντουρα“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ