ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

“Βιονική” Ζαβιτσάνου, εντυπωσιακές Ciurcui-Τσαπτσίνου!


Η ΑΕΚ κατέκτησε τον τίτλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γυναικών στην παρθενική της παρουσία και επάξια ανέβηκε στην κορυφαία κατηγορία ως Πρωταθλήτρια. Η “Ένωση” έφτασε μάλιστα σε αυτήν την επιτυχία σημειώνοντας το απόλυτο των νικών με 14 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, αποδεικνύοντας ότι αποτέλεσε την κορυφαία ομάδα της κατηγορίας και μία από τις καλύτερες που πέρασαν ποτέ από αυτήν.

Ο “Δικέφαλος” εκτός του “14×14”, κέρδισε 56 games, ενώ απώλεσε μόλις 3. Όλο αυτό το μέγεθος της επιτυχίας καρπώνονται οι αθλήτριες του τμήματος, Γεωργία Ζαβιτσάνου, Μelinda Ciurcui και Μαρία Τσαπτσίνου που εντυπωσίασαν τους πάντες με τις εμφανίσεις τους και κόντρα σε ισχυρές αντιπάλους.

Ειδικά η Γεωργία Ζαβιτσάνου, με βάση τις εμφανίσεις της, αλλά και τους αριθμούς, υπήρξε ίσως η κορυφαία αθλήτρια της κατηγορίας. Η 26χρονη αθλήτρια πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ το καλοκαίρι με στόχο να προσφέρει τα μέγιστα και το πέτυχε. Αγωνίστηκε σε 20 games πετυχαίνοντας το απόλυτο, καθώς ουδεμία αθλήτρια κατάφερε να την κερδίσει. Η… “βιονική” Γεωργία απέδειξε την αξία της και χάρισε υπερπολύτιμες νίκες στην ομάδα.

Όμοια είναι περίπου τα αποτελέσματα και των δύο υπόλοιπων αθλητριών της “Ένωσης”, καθώς η Melinda Ciurcui σημείωσε 18 νίκες σε 19 games. Η αθλήτρια από την Ουγγαρία αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας, όμως έδειξε ότι δεν είχε πρόβλημα προσαρμογής κάτι το οποίο φαίνεται και στα αποτελέσματά της, ενώ άπαντες μιλούν για το ήθος της.

Με τη σειρά της, η… παλιά της ομάδας, Μαρία Τσαπτσίνου, σε 20 games γνώρισε μόλις 2 ήττες, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία από πέρσι. Συνολικά στις 2 αγωνιστικές περιόδους που έχει φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”, η Ελληνοβρετανίδα έχει σημειώσει 26 νίκες σε 28 games, αποτελώντας μία από τις κορυφαίες της ιστορίας της ΑΕΚ.

Όπως και να έχει και οι 3 αθλήτριες του “Δικεφάλου”, υπό τις οδηγίες του Στέφανου Κορώνη, τα έδωσαν όλα για να φέρουν την ΑΕΚ στην Α1 και το πέτυχαν όπως ακριβώς έπρεπε. Ως Πρωταθλήτρια και αήττητη.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ