ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε 4 αγώνες η ποδηλασία


Σε αγωνιστική δράση επιστρέφει το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ. Συγεκριμένα η ΑΕΚ Skoda Syneryg Ακαδημία θα αγωνιστεί το Σάββατο (08/06) στο “4th Race of Zeus Cup/Criterium-Olympic Village”, που διοργανώνει ο ΖΕΥΣ ΠΟ, με 22 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες.

Την Κυριακή (09/06) οι “κιτρινόμαυροι” θα τρέξουν στη “ΜΑΧΗ ΠΟΡΤΑΣ 2019” με τους Χρήστο Σκυλοδήμο (Έφηβοι), Αντώνη Γκάρτζιο (Παίδες) και Ιάσονα Μαντά (Παμπαίδες), σε μία διοργάνωση του Ποδηλατικού Τρικάλων. Την ίδια ημέρα, με 13 συμμετοχές Ανδρών-Γυναικών-Μάστερ, η ΑΕΚ θα βρεθεί στο “OMPHALIOS CYCLING CLASSIC – GRANFONDO DELFI” των WORLDOFBIKE και Α.Ο. ΘΗΣΕΑ, σε αγώνα αντοχής 127χλμ.

Τέλος, την Κυριακή αναχωρεί με την Εθνική Ομάδα δρόμου ο Χάρης Καστραντάς που θα συμμετάσχει σε διεθνείς αγώνες UCI cat 1.2 στην Τουρκία και τα “BURSA YILDIRIM BEYAZIT RACE” και “BURSA ORHANGAZI RACE”.

Τις αποστολές θα συνοδεύσουν και θα υποστηρίξουν οι προπονητές και ο έφορος του τμήματος. Συγκεκριμένα στην Πύλη Τρικάλων θα υποστηρίξει την προσπάθεια ο Παναγιώτης Σκυλοδήμος, στο Ολυμπιακό χωριό ο προπονητής της Ακαδημίας Κωνσταντίνος Παπουτσάς και στους Δελφούς, όπου η αποστολή θα αναχωρήσει από το Σάββατο, ο έφορος, Χρήστος Μαυροθαλασσίτης.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς των μετακινήσεων μας SKODA SYNERGY και VOYAGER RENT a CAR and VAN.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ