ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε Άρτα, Κάρυστο, Όλυμπο και Τρίπολη οι ποδηλάτες!


Έτοιμη για να κατακτήσει ακόμα περισσότερα μετάλλια είναι η ποδηλατική ομάδα της ΑΕΚ.

Η “Ένωση” θα συμμετάσχει σε 4 διαφορετικούς αγώνες, σε 4 διαφορετικές περιοχές αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι έχει αλλάξει επίπεδο και βρίσκεται… παντού.

Συγκεκριμένα, από σήμερα Παρασκευή 04/09 έως και την Κυριακή 06/09, διεξάγεται στην Άρτα από την ΕΟΠ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών Δρόμου 2020. Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει με 4 αθλητές και αθλήτριες στοχεύοντας για ακόμα μία φορά σε μετάλλια και διακρίσεις. Συγκεκριμένα, θα τρέξουν οι Χάρης Καστραντάς (Άνδρες), Χρήστος Σκυλοδήμος (Νέοι Άνδρες), Μαρία Φύτρου (Γυναίκες) και Ανδριάνα Στεργίου (Γυναίκες). Την αποστολή θα συνοδέψουν οι προπονητές Λευτέρης Παπουτσάς και Γιώργος Κατσέλης, ενώ αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Team Manager του τμήματος, Παναγιώτης Γρούβας.

Την Κυριακή, τα “κιτρινόμαυρα” ποδήλατα θα βρεθούν στην Κάρυστο, όπου ο τοπικός Ποδηλατικός Όμιλος διοργανώνει Αγώνα Κούρσας Δρόμου Criterium. Την ΑΕΚ θα εκπροσωπήσουν οι: Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Μάστερς Γ’), Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης (Μάστερς Γ’), Αναστάσιος Καβαλιεράτος (Μάστερς Β’), Βαγγέλης Σακέλλης (Μάστερς Β’), Αλέξανδρος Θεοδωρίδης (Παμπαίδες), Στράτος Μανωλίδης (Παμπαίδες), Αιμίλιος Καβαλιεράτος (Μίνι Μεγάλα), Ιωάννης Τριανταφυλλίδης (Μίνι Μεγάλα).

Την ίδια στιγμή, οι Κωνσταντίνος Γιαννίκης (Μάστερς Β’) και Ιάσονας Μαντάς (Παίδες) θα τρέχουν στον Όλυμπο και τον Αγώνα Κούρσας Δρόμου “Ανάβαση στον Όλυμπο” που διοργανώνει ο ΠΑΣ Πηνειός.

Τέλος, την ίδια μέρα στην Τρίπολη διεξάγεται Αγώνας Κούρσας Δρόμου Criterium, από τον ΠΟ Τρίπολης. Ο “Δικέφαλος” θα εκπροσωπηθεί από τους: Νίκο Δρακούλη (Μίνι Μεγάλα), Σωτηρία Βασιλείου (Μίνι Μεγάλα), Βαγγέλη Μαυράκη (Μίνι Μεγάλα), Ιάσονα Γιαλαμά (Μίνι Μικρά), Κωνσταντίνο Παπίτση (Μίνι Μικρά).


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ