ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε κλίμα συνεργασίας και σύμπνοιας η τηλεδιάσκεψη των Πρωταθλημάτων Πόλο


Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η χθεσινή (08/09) τηλεδιάσκεψη όσον αφορά τα Πρωταθλήματα Πόλο για την Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών και την Α’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών της σεζόν 2020-21.

Εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ μεταξύ άλλων οι εκπρόσωποι των σωματείων ανέπτυξαν τις δικές τους προτάσεις.

Την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο εκ των Διοικητικών Υπεύθυνων των τμημάτων Υδατοσφαίρισης και χρηματοδότης, κ. Πάνος Μιχαλόπουλος.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΚΟΕ:
Διεξοδική συζήτηση, σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας, για τα νέα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών περιόδου 2020-21, στην εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού covid – 19, πραγματοποιήθηκε σήμερα (8/9) με τηλεδιάσκεψη από τα γραφεία της ΚΟΕ και τη συμμετοχή εκπροσώπων των σωματείων.

Στη τηλεδιάσκεψη, εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα που προκύπτουν και προβλέπονται από τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά ορίζονται από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι παράμετροι των οποίων και αναλύθηκαν από τον γιατρό της ΚΟΕ και μέλος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ, Γιώργο Μαρίνο.

Από πλευράς της ΚΟΕ, τονίστηκε και επισημάνθηκε η αναγκαιότητα να διεξαχθούν με τους απαραίτητους κανόνες πρόληψης, τα πρωταθλήματα, με γνώμονα την ασφάλεια, έστω και σε ένα διαφορετικό πλαίσιο διεξαγωγής τους, που πάνω απ’ όλα όμως θα αναδεικνύει τη θέληση και αποφασιστικότητα το άθλημα να παραμείνει σε υψηλούς ρυθμούς και πλήρως ενεργό.

Άλλωστε, η επιτυχία της ΚΟΕ να καταφέρει, με τη βοήθεια και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων, να ολοκληρώσει μέσα στο καλοκαίρι, το σύνολο σχεδόν του αγωνιστικού προγραμματισμού της, αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο και σηματωρό για το επίσης δύσκολο εγχείρημα των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων με τη σειρά τους, ανέπτυξαν τις προτάσεις τους, για την όσο το δυνατόν καλύτερη διαμόρφωση των συνθηκών διεξαγωγής των δύο πρωταθλημάτων και ευχήθηκαν, ο καθένας από την πλευρά του, την όσο το δυνατόν ομαλότερη υλοποίηση του όλου σχεδιασμού που έτσι κι αλλιώς παραμένει ευμετάβλητος, λόγω των απρόβλεπτων εξελίξεων που μπορεί να υπάρξουν.

Η ΚΟΕ έχει ζητήσει (από 13 Αυγούστου) τα σωματεία να αποστείλουν έως τις 11 Σεπτεμβρίου, τα απαραίτητα στοιχεία, όπως δήλωση συμμετοχής, άδεια προπονητών, γνωστοποίηση κύριας και αναπληρωματικής έδρας, άδεια καταλληλότητας της και ειδικά από φέτος, την ειδική αθλητική αναγνώριση τους.

Στην τηλεδιάσκεψη, από πλευράς ΚΟΕ μετείχαν ο Αντιπρόεδρος της και επικεφαλής της Επιτροπής Προγραμματισμού και Ανάπτυξης της Υδατοσφαίρισης (ΕΠΑΥ) Λεωνίδας Μπατάκης, ο γιατρός της Γιώργος Μαρίνος, ο ειδικός συνεργάτης Νίκος Σπηλιωτόπουλος, ο μάνατζερ Εθνικών ομάδων Αντώνης Αρώνης, ο τεχνικός διευθυντής υδατοσφαίρισης Γιώργος Μορφέσης και το στελεχιακό δυναμικό του τμήματος υδατοσφαίρισης.

Από πλευράς σωματείων το παρόν έδωσαν: Ολυμπιακός (Δέδες, Καραχάλιος), ΝΟ Βουλιαγμένης (Βελόνιας, Ελμισιάν), Απόλλων Σμύρνης (Μίντζης), ΑΝΟ Γλυφάδας (Στελίου), Εθνικός (Αναγνώστου), ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (Τρούλος), ΝΟ Χίου (Σκαπινάκης), ΠΑΟΚ (Νικολαϊδης), ΟΥΚ Βόλου (Μαρινάγης), ΑΕΚ (Μιχαλόπουλος), ΓΣ Περιστερίου (Μπετχαβάς), ΝΟ Λάρισας (Κουρέτας), ΝΕ Πατρών (Μανέτας).

Εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξουν νεότερα σε ότι αφορά την όλη προετοιμασία και του τρόπου διεξαγωγής των δύο πρωταθλημάτων, την ημερομηνία κλήρωσης τους και έναρξης τους.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ