ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σπουδαία αποτελέσματα σε σπουδαίους αγώνες!


Όπως κάθε Σαββατοκύριακο, έτσι και αυτό που μας πέρασε (20-21/10) το ποδηλατικό μας τμήμα κράτησε ψηλά την σημαία με τον “Δικέφαλο“!

Συγκεκριμένα, στον ιστορικό αγώνα της “59ης Ανάβασης Πάρνηθας“, η Χαρούλα Μοσχόβη τερμάτισε στην θέση. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα αν συνυπολογίσει κανείς ότι μόλις επανήλθε από πολύμηνο τραυματισμό. Μία ρόδα πίσω της τερμάτισε η Αντριάνα Στεργίου συνεχίζοντας τις εξαιρετικές της εμφανίσεις.

Στους Μάστερ Β’ ο Τάσος Καβαλιεράτος ήρθε 4ος και τον ακολούθησαν οι: Παναγιώτης Καλτάκης (10ος), Γιάννης Νανούρης (13ος), Διονύσης Πλατσάκης (20ος), Βαγγέλης Σακελλής (24ος), Γιάννης Χαλκιάς (26ος).

Στην κατηγορία Μάστερ Γ΄ ο Κώστας Κατσιλιέρης κατετάγη 7ος, ο Λάμπρος Ζενέτος 9ος και ο Ανδρέας Γεωργόπουλος 13ος.

Σπουδαίο αγώνα έκανε και ο έφηβος Χρήστος Σκυλοδήμος, τερματίζοντας 7ος στη δύσκολη κατηγορία του.

Οι νέοι παίδες μας Αναστάσης Λεμονιάς και Γιώργος Ανδρεάδης προερχόμενοι από την Ακαδημία μας, κατέλαβαν την 17η και 18η θέση αντίστοιχα, έχοντας μόλις 3 μήνες προπόνησης με την μεγάλη μας ομάδα και τον Παναγιώτη Σκυλοδήμο.

Να θυμίσουμε ότι ο μεγάλος αυτός αγώνας έγινε στην μνήμη του αειμνήστου Προέδρου του Ερμή Μαρκοπούλου και παλαιού πρωταθλητή ποδηλασίας, Κώστα Μητσάκη. Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές του Α.Σ. Ερμή για την ωραία διοργάνωση.

Όσον αφορά τον “Άθλο Μαινάλου 2018“, που αποτελεί έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες ορεινής ποδηλασίας, η ΑΕΚ ήταν εκεί και ανέμσα σε 200 αθλητές από όλη τη χώρα κατάφερε να διακριθεί.

Ο Αλέξανδρος Αλετράς τερμάτισε 4ος στην κατηγορία του (30-39 ετών) και 10ος Γενικής (ανάμεσα σε Άνδρες και πολλούς Μάστερ νεότερης ηλικίας), ενώ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Βασίλης Σουχλέρης που ήρθε 7ος στην κατηγορία του (40-49).

Ευχαριστούμε τους χορηγούς του τμήματος, Skoda Synergy – Voyager Rent a Car and Van – ANKE Kουνάνης για τη στήριξή τους σε όλους τους αγώνες.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ