ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σπουδαία αποτελέσματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου


Το τριήμερο 28-29-30/06 διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Ανδρών-Γυναικών και οι ποδηλάτες της ΑΕΚ πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ημερολογιακά, την Παρασκευή (28/06), στα Σκούρτα έγιναν οι αγώνες ατομικής χρονομέτρησης και ο Χάρης Καστραντάς κατέλαβε την 5η θέση, ενώ η Αντριάνα Στεργίου την 14η.

Την Κυριακή (30/06), ο Πρωταθλητής της ΑΕΚ, Χάρης Καστραντάς στον αγώνα αντοχής 154 χλμ στο Κατσιμίδι, τερμάτισε 4ος στην Ελλάδα ανάμεσα σε 90 ποδηλάτες. Η επίδοσή του αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορική, καθώς μετά από δεκαετίες άνδρας αθλητής του “Δικεφάλου” μπήκε στην πρώτη 5άδα Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ο Τάσος Παπαποστόλου κατετάγη 37ος, ενώ ο Κωνσταντίνος Παπουτσάς, μαζί με ένα πλήθος αθλητών, “κόπηκαν” λόγω υπέρβασης χρόνου στην είσοδο της Ιπποκράτειας Πολιτείας.

Αγώνα διοργάνωσε την Κυριακή και η Π.Ε.Π.Α και συγκεκριμένα τον 27ο Γύρο της Εύβοιας. Ο Κώστας Κατσιλιέρης θριάμβευσε στην ηλικιακή του κατηγορία και κατέκτησε ο χρυσό μετάλλιο, ενώ πλασαρίστηκαν σε καλές θέσεις οι Αλέξης Αθανασόπουλος και Βαγγέλης Σακελλής (αναμονή για οριστικές θέσεις).

Τέλος, ο Χάρης Καστραντάς αναχωρεί την προσεχή Παρασκευή (05/07) με την εθνική ομάδα για τους διεθνείς αγώνες FOOTSTEPS OF ROMAN BANSKO που θα διεξαχθούν στην Βολυγαρία (Μπάνσκο) το Σαββαατοκύριακο 06-07/07.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ