ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Στη Λαμία για την 11η νίκη


Στη Λαμία ταξιδεύει η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ, όπου αντιμετωπίζει (03/12, 17:30) την τοπική ομάδα για την 12η αγωνιστική της Futsal Super League. Η «Ένωση» θέλει μόνο το τρίποντο ώστε να φτάσει τις 11 νίκες σε 12 παιχνίδια, συνεχίζοντας την πορεία της προς την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης επέλεξε στην αποστολή του αγώνα τους: Γούση, Μάνο, Ντάτη, Ταρνανίδη, Πάις Αρ., Αδαμόπουλο, Θεοφίλου, Σάλας, Αρώνη, Τριαντάφυλλο, Βλασταρά.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δήλωσε στο aek.gr: «Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι κρύβει κινδύνους. Μπορεί να αντιμετωπίζουμ την ουραγό της βαθμολογίας, όμως εμείς πρέπει να μπούμε σοβαροί και να δείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Ο στόχος μας δεν είναι μόνο να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια, αλλά να βγάζουμε στο γήπεδο την ποιότητά μας, τα συστήματα που δουλεύουμε στην προπόνηση, την τακτική που κάνουμε. Θέλουμε να πρωταγωνιστούμε και αυτός είναι ο στόχος μας, όμως θα πρέπει να δείχνουμε την υπεροχή που έχουμε και στο παιχνίδι».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ